Designkupp

Designerkupp du kan gjøre under januarsalget

Hva med et par trendy hæler fra Aquazzura eller et skinnskjørt fra Lala Berlin?

SALG: Nei, du finner kanskje ikke denne Chanel-vesken på årets januarsalg, men du finner så mange andre fine designerskatter lengre ned i saken! Foto: Abaca
SALG: Nei, du finner kanskje ikke denne Chanel-vesken på årets januarsalg, men du finner så mange andre fine designerskatter lengre ned i saken! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat salget som er denne måneden har jeg gledet meg til. Årets høstkolleksjoner har vært så fine, men mange av dem har vært like dyre som de har vært fine. Jeg har derfor krysset fingrene og håpet at noe av dette skulle befinne seg på årets januarsalg - og det gjorde det! 

Nei, du kommer nok aldri til å finne en Chanel-veske med 90 prosent rabatt (og har du gjort det blir du antageligvis lurt). Disse designerplaggene kommer alltid til å ha en litt stivere pris, men i gjengjeld får du noe utrolig fint, i en skikkelig god kvalitet som du kommer til å ha i lang tid framover. Så om du enten har siklet etter en veske til 15 000 kroner eller en hvit skjorte, her finner du kuppene.

Å kjøpe et skjørt til nesten 11 000 kroner, blir for mange en litt for dyr affære - og det er fullt forståelig. Men dersom du har planer om å bruke litt penger og ønsker det noe enkelt, men som samtidig har de lekre plagget som gjør plagget tidløst, men kult, bør du ta en rett her under. Her finner du nemlig et superfint skjørt fra Edun med 60 prosent rabatt, et par superlekre hæler fra Aquazzura til halv pris, og en kul denimjakke fra Sonia Rykiel som er perfekt til våren. Og ja, også den finner du til halv pris.

LES OGSÅ: 7 happenings vi ser frem til i moteåret 2017

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer