Leggings

Designerne har falt pladask for ny leggingstrend

Det nok ikke lenge før de store kjedebutikkene kaster seg på ballen!

NY LEGGINGSTREND: Til høsten er det bukser som disse som er blant det hotteste. Her viser streetstyle-stjerne Pernille Teisbæk sin variant. Foto: Skjermdump fra Instagram / PernilleTeisbaek
NY LEGGINGSTREND: Til høsten er det bukser som disse som er blant det hotteste. Her viser streetstyle-stjerne Pernille Teisbæk sin variant. Foto: Skjermdump fra Instagram / PernilleTeisbaek Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem husker utedressen vi hadde på oss da vi var små, den som har en strikk som du fester under skoen? Ikke trodde jeg at jeg kom til å få se noe lignende igjen, men der tok jeg feil. Da vi tok en kikk gjennom det designerne mener blir årets store høsttrender, kom vi nemlig over noe ganske så spesielt. Ikke bare er leggingsen tilbake i motebildet, men nå skal den også ha et forlengende feste under foten. 

Marni, Balenciaga og Versace er blant motehusene som viste dette på catwalken da de presenterte deres kolleksjoner for høsten 2016. Og allerede når har den danske moteeksperten og streetstyle-stjernen Pernille Teisbæk bitt seg merke i høsttrenden. Hun la nemlig ut et bilde på sin Instagramkonto hvor hun hadde på seg et par sorte leggings som hun hadde kombinert med et par grønne Manolo Blahnik sko. Disse skoene er veldig like de Carrie Bradshaw hadde på seg i den første Sex And The City-filmen, hvis det er noe SATC-fans der ute!

PÅ CATWALKEN: Marni, Balenciaga og Versace har tenkt likt for høstsesongen. Nå er nemlig leggingsene tilbake, men denne gangen med et feste som går under foten! Foto: Scanpix, Skjermdump fra Instagram/pernilleteisbaek
PÅ CATWALKEN: Marni, Balenciaga og Versace har tenkt likt for høstsesongen. Nå er nemlig leggingsene tilbake, men denne gangen med et feste som går under foten! Foto: Scanpix, Skjermdump fra Instagram/pernilleteisbaek Vis mer

- Kan absolutt funke

Stine Therese Strand, som er moteansvarlig i KK og Henne, har tatt en titt på den kommende høsttrenden, og mener det absolutt kan funke - dersom du styler den riktig.

- Det er gøy å se hvor mye en så liten detalj kan gjøre for helheten! For at stroppen skal komme til sin rett, er det finest å bruke buksen med spisse pumps. Og buksen kan gjerne være litt dress-inspirert for å understreke den elegante looken. 

Strand er også enig i at leggingsene minner litt om utedressen vi hadde «back in the days», og at skovalget også spiller en stor rolle i dette tilfellet. For i stedet for å ta den under skoene dine, er det lurt å gjøre det på en litt annen måte. 

- Detaljen kan også være smart når du skal bruke høye støvletter, fordi du slipper at buksen sklir opp når du tar på skoene. (Sjekk ut shoppingtips lengre ned)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer