Donald Trump

Designerne som nekter å kle opp Melania Trump

Tom Ford er blant dem som har gått hardest ut mot førstedamen, men da svarte Donald Trump raskt.

NY PRESIDENT: 20. januar er Donald Trump offisielt USAs nye president. Melania Trump er deres nye førstedame. Foto: wenn.com
NY PRESIDENT: 20. januar er Donald Trump offisielt USAs nye president. Melania Trump er deres nye førstedame. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innsettelsen av USAs 45. president Donald Trump (70) skjer denne uken, 20. januar. Åtte år som president og visepresident er over for Barack Obama (55) og Joe Biden (74) (les den tragiske historien til visepresidenten her), og alt ligger klart for at businessmannen Trump skal finne sin plass i Det Hvite Hus. 70-åringen har hatt en rekke uttalelser som har gjort dette presidentvalget ganske så kontroversielt og annerledes, men i november ble det altså avgjort - han er USAs nye president.

Og med dette følger også en ny førstedame. For det er ikke bare Trump selv som har måtte tåle en støyt. Det ble nemlig et realt hysteri i mediene og blant folk etter at Melania Trump (46) hadde holdt sin tale under «the Republican National Convention» - noe New York Times omtaler som hennes viktigste tale til nå. Hvorfor? 46-åringens tale lignet nemlig svært mye på en førstedame Michelle Obama (52) holdt tidligere. Det ble rett og slett kalt ren plagiat og video hvor de to talene sammenlignes kan du se her!

Men det var ikke bare det som skjedde denne kvelden. Melania Trump har nemlig fått mye oppmerksomhet for stilen sin (som har endret seg drastisk gjennom årene). Kjolen den kommende førstedamen hadde på seg, signert Roksanda, den kvelden ble nemlig ifølge Fashionista utsolgt på null komma niks via nettsiden Net-a-porter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer