Spare Penger

Designerplagg-kopiene du kan spare tusenvis av kroner på!

Går du for billig eller dyrt?

SPAR PENGER: Klærne til venstre har en totalpris på kroner 54790. Klærne til høyre derimot koster til sammen 1900 - hva går du for? Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Asos.com, Mytheresa.com
SPAR PENGER: Klærne til venstre har en totalpris på kroner 54790. Klærne til høyre derimot koster til sammen 1900 - hva går du for? Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Asos.com, Mytheresa.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal kjøpe, skal ikke kjøpe? Nei, vent litt! Før du klikker hjem skinnjakken fra Acne som du har siklet på i to sesonger, vil vi minne deg på en ting. Du kan nemlig få en (nesten) identisk jakke til en langt billigere penge.  
 
Ja, ofte kan det være lurt å kjøpe seg noe som har skikkelig god kvalitet, men hvis du er på budsjett eller rett og slett bare ikke har lyst til å bruke så mye penger, kan det være lurt å ha dette i bakhodet. Nedenfor viser vi deg nærmest likedane plagg og tilbehør, det eneste som skiller dem er prisen.

Sjekk ut bildekarusellen under annonsen og la deg overraske over hvor like disse plaggene faktisk er!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer