<strong>UNDER 2000:</strong> Det er ikke de aller dyreste plaggene, men du får både design og kvalitet for pengene. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsenten
UNDER 2000: Det er ikke de aller dyreste plaggene, men du får både design og kvalitet for pengene. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsenten Vis mer

Aw 2011

Designerplaggene du har råd til i høst

Disse kan du nemlig ha glede av i mange år framover.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hvis du kjøper noe over 1000 kroner, hva er det som regel?Skal du kjøpe dyre plagg, bør de ha lenger holdbarhetsdato enn ut sesongen. Ja, det anbefaler til og med designerne selv.

- Da kan du like gjerne gå på H&M, sa Nina Jarebrink til KK.no i en tidligere artikkel.

Skal du først åpne lommeboken må det altså være verdt det.

Sko
 
113 (32%)
Jakke
 
84 (24%)
Pleier ikke handle noe som koster over 1000 kroner
 
76 (21%)
Veske
 
26 (7%)
Det meste...
 
25 (7%)
Kjole
 
15 (4%)
Bukse
 
10 (3%)
Annet
 
3 (1%)
Genser
 
2 (1%)
Tilbehør
 
1 (0%)

Listen du bør sjekke

Det betyr at klærne bør kunne brukes lenge og mye. Ikke bare med tanke på trender, men også personlig stil og kvalitet.

Spør deg selv følgende spørsmål: Er dette et plagg som...

1) ...kler meg? Ofte er det lett å miste hodet når du har sett et plagg du bare ha. Sett på bremsene og tenk form og farge: Kler du fasongen og fargen?

2) ...jeg kan bruke ofte? Altså noe du først og fremst kan bruke til hverdags. Bonus hvis du kan dresse det opp til fest også.

3) ...kommer til å bruke mye? Kræsjer det totalt med din personlige stil, hjelper det ikke at det er et bra merke. Sannsynligvis kommer det til å ende opp som støvsamler i skapet ditt.

4) ...holder bra kvalitet? Sjekk merkelapp eller varebeskrivelse (hvis du handler på nett). Naturlige stoffer, som lin, silke, ull og bomull er det beste. Det puster bedre og holder seg fint lenger. Men en andel syntetisk – som polyester, trenger ikke være negativt, da det kan bidra til å styrke materialet.

Under 2000 kroner

Vi har gjort vårt beste i å finne et utvalg designerplagg som kan oppfylle kriteriene. Og ingen av dem er priset over 2000-lappen.

22 KJØPETIPS UNDER 2000:


Hva kler du?

Er du ikke helt sikker på hvilke snitt eller farger du ser best ut i? KK.no har skrevet flere artikler om nettopp dette.

Visste du for eksempel at blodårene på armen din kan fortelle deg om du kler kalde eller varme farger? Les mer i Testen som viser hva du kler.

Men er du helt forelsket i en farge som ikke er superflatterende, kan du faktisk trikse det til. Les hvordan i Trendkomboen alle ser bra ut i.

Vi har også gitt råd om hvilken type kjoler, jeans, shorts, jakker og badetøy som kler din kroppsfasong best.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer