Designerplagg

Designerplaggene som ikke ruinerer deg

På tide å unne seg en liten skatt?

DESIGNERPLAGG: Det finnes noen helt vanvittige summer på klær og tilbehør der ute. Blant annet på disse fra Chloe! Men hvis du leter litt ekstra, kan du finne fantastiske plagg i gode kvaliteter til en sum som ikke vil ruinere deg! Foto: Zuma Press
DESIGNERPLAGG: Det finnes noen helt vanvittige summer på klær og tilbehør der ute. Blant annet på disse fra Chloe! Men hvis du leter litt ekstra, kan du finne fantastiske plagg i gode kvaliteter til en sum som ikke vil ruinere deg! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes så utrolig mye fint av klær og tilbehør i denne verden, og vi kan jo ikke kjøpe alt. Noe av det har også en sum som vil tømme lommeboka vår i flere måneder framover. Men så hender det av vi nå og da kommer over plagg av virkelig gode kvaliteter til en fornuftig pris. For noen ganger lønner det seg absolutt å investere i litt dyrere ting - uten at det skal ruinere deg helt. Sjekk ut noen av de fantastiske funnene vi har plukket ut i kollasjen under!

Designerplaggene som ikke ruinerer deg

Pologenser i kasjmir fra J.CREW via Net-a-porter.com, kr 1416. Sandaler fra ATP Atelier via Net-a-porter.com, kr 1333. Belte fra Vanessa Seward via Net-a-porter.com, kr 1138. Jumpsuit fra Madewell via Net-a-porter.com, kr 1957. Topp fra Madewell via Net-a-porter.com, kr 1632. Skjørt fra Etoile Isabel Marant via Net-a-porter.com, kr 1864.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer