Stjel Stilen

Designerstil på budsjett: Isabel Marant

Slik får du den franske og feminine stilen!

STJEL STILEN: Denne sommeren vil vi gå i plagg fra Isabel Marant (eller hvert fall de som er inspirert av hennes stil!) Foto: Shutterstock
STJEL STILEN: Denne sommeren vil vi gå i plagg fra Isabel Marant (eller hvert fall de som er inspirert av hennes stil!) Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke å bruke en formue for å oppdatere garderoben med designerplagg. Hvert fall ikke når du oppdaterer med plagg som er inspirert av en viss designer. Selv om den franske favoritten Isabel Marant produserer plagg som noen ganger har en ganske så oppnåelig pris, sier vi aldri «nei, takk» til et skikkelig bra kupp.

Tidligere har vi vist deg hvordan du kan kopiere hennes hotte vårlook på budsjett, men nå er det altså sommeren som står for tur. Blomsterprint er en slager denne sesongen, og vi elsker å kombinere denne litt mer søte stilen med noe røffere og hardere. Gjerne plagg i skinn eller med metallisk preg. 

Under ser du hvordan får du stilen til bare en brøkdel av prisen! Ønsker du å la deg inspirere av flere designere (som for eksempel Gucci eller Chloé) bør du sjekke ut KK 26 som kommer i butikk 30. juni!

LES OGSÅ: 17 off shoulder-kjoler du (og vi) trenger nå!

Foto: Produsentene, Scanpix
Foto: Produsentene, Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer