Logo

Designet plaster med med motelogoer

Kunstner og designer Christina Zehnder står bak disse noe spesielle plasterlappene.

STATEMENTSMYKKE?: Nå kan du glemme Donald-plasteret og heller gå for designerlogoplaster når du har skadet deg. Eller er det bare tull? Foto: Produsenten
STATEMENTSMYKKE?: Nå kan du glemme Donald-plasteret og heller gå for designerlogoplaster når du har skadet deg. Eller er det bare tull? Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De siste tretti årene har designerlogoer blitt brukt som et tegn på rikdom og status. Vi kjenner alle logoene til store motehus som Louis Vuitton, Gucci og Dior.

Logo er ut

KK.no har tidligere skrevet om hvordan denne trenden har gått over (for nå, i alle fall) og at logovesker er harry.

Folk vil distansere seg fra bling-blingen som assosieres med realitystjerner og fotballkoner. En økende trend indikerer nemlig at lavmælt luksus og «no logo» er det forbrukerne vil ha.

Hvilken veske du har – og hvordan du omtaler den – sier nemlig ganske mye om hvem du er.

Men tilbake til dette nye logobefengte produktet. Det er altså et plaster, og det kommer slettes ikke fra motehusene hvis logo smykker overflaten.

Statement

Logoplasteret er faktisk et kunstprosjekt, eller en parodi på luksusmerker og forbruk, som kunstner og designer Christina Zehnder selv beskriver det på sine hjemmesider (ekstern lenke).


Se flere bilder av plasterene her:


Kjekt å ha i veska

Plaster er en kjekk ting å ha i veska. Men selv om du dropper vaselintrikset og heller satser på mer tradisjonelle triks for å unngå gnagsår, trenger du neppe en Chanel-, Dior- eller Louis Vuitton-logo på plasterlappen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer