Cooe Design

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad

Smykkemerket Cooee Design har gjort stor suksess over hele verden. Nå lanseres kolleksjonen Cooee Design + Fashionsquad! Se bilder av de elegante smykkene her!

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske smykkemerket Cooee Design har gjort stor suksess både nasjonalt og internasjonalt, og har smykket kjendiser, kongelige og fashionistaer.

Nå har designeren bak merket, Catrine Åberg, slått seg sammen med en av verdens mest leste motebloggere, Carolina Engman bak bloggen Fashionsquad.com. Sammen har de designet en tidløs og delikat smykkekolleksjon.

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad

FASHIONSQUAD: Carolina Engman bak bloggen Fashionsquad.com, er en av verdens mest leste motebloggere og har samarbeidet med Catrine Åberg om den delikate "Cross"-kolleksjonen. Foto: Anna Mårtensson.

 - Jeg har alltid elsket Carolinas blogg og de vakre bildene legger ut på bloggen. For meg er fotografi en stor inspirasjonskilde og vekker mange følelser og tanker hos meg. Både Carolina og jeg liker den minimalistiske stilen, men gjerne med en uventet farge og vri, forklarer Catrine om hvorfor hun ville inngå et designsamarbeid med den suksessfulle bloggeren.

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad

TIDLØST OG ELEGANT: "Cross"-kolleksjonen består av enkle, elegante og rene smykker med motiv av kors i gull og sølv. Shop kollekjsonen her.

Cooee smykker stjerner, kongelige og motebloggere

Det svenske smykkemerket har gjort stor suksess hos fasjonable jenter verden over. Anna Dello Russo, Jenny Skavlan, Tone Damli, Kronprinsesse Mette Marit, Kronprinsesse Victoria av Sverige, Anne Rimmen, Marion Ravn, Mischa Barton, Laura Whitmore og Elena Perminova er bare et knippe av kjendisene som elsker Cooee Design.

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad

 INTERNASJONAL COOEE: Modell og milliardær-kone Elena Perminova og Vogue-redaktør Anna Dello Russo med smykker fra Cooee. Foto: Elena Perminova/Privat, Lisa Strannesten.

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad

SUKSESS I NORGE: Tone Damli, Lise Karlsnes og Marion Ravn er blant de mange norske kjendisene som smykker seg i Cooee. Foto: Catrine Åberg.

 - Jeg er både smigret og stolt over at så mange stjerner over hele verden vil bære Cooee. Likevel blir jeg like glad når jeg ser en tilfeldig jente på gaten i mine smykker! Det er alltid en glede å se at noen liker mine design, uansett hvem personen er! Alle bærer smykkene på ulike måter, og det gir meg masse inspirasjon, sier Catrine.

Les også:

Her er Tone Damli og Jenny Skavlans smykkefavoritt

Gjør som Givenchy når du kler deg!

Dette ønsker vi oss nå!

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer