Cooe Design

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad

Smykkemerket Cooee Design har gjort stor suksess over hele verden. Nå lanseres kolleksjonen Cooee Design + Fashionsquad! Se bilder av de elegante smykkene her!

Designsamarbeid: Cooee Design og Fashionsquad
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske smykkemerket Cooee Design har gjort stor suksess både nasjonalt og internasjonalt, og har smykket kjendiser, kongelige og fashionistaer.

Nå har designeren bak merket, Catrine Åberg, slått seg sammen med en av verdens mest leste motebloggere, Carolina Engman bak bloggen Fashionsquad.com. Sammen har de designet en tidløs og delikat smykkekolleksjon.

FASHIONSQUAD: Carolina Engman bak bloggen Fashionsquad.com, er en av verdens mest leste motebloggere og har samarbeidet med Catrine Åberg om den delikate "Cross"-kolleksjonen. Foto: Anna Mårtensson.

 - Jeg har alltid elsket Carolinas blogg og de vakre bildene legger ut på bloggen. For meg er fotografi en stor inspirasjonskilde og vekker mange følelser og tanker hos meg. Både Carolina og jeg liker den minimalistiske stilen, men gjerne med en uventet farge og vri, forklarer Catrine om hvorfor hun ville inngå et designsamarbeid med den suksessfulle bloggeren.

TIDLØST OG ELEGANT: "Cross"-kolleksjonen består av enkle, elegante og rene smykker med motiv av kors i gull og sølv. Shop kollekjsonen her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer