Vår 2011

Det aller fineste fra Ellos denne våren

Vårnyhetene har kommet. Her er våre favoritter fra katalogen.

DETTE BLE VÅRE FIRE FAVORITTER: Lett utsvingt skjørt med lommer foran med flettet mønster, knapper foran og splitt bak (kr 400), lilla bluse med flaggermus-ermer og vaffelstrikk i midjen (kr 200), brun sandal med tresåle (kr 600) og kamelfarget jakke i skinn (kr 1000), alt fra Ellos.
DETTE BLE VÅRE FIRE FAVORITTER: Lett utsvingt skjørt med lommer foran med flettet mønster, knapper foran og splitt bak (kr 400), lilla bluse med flaggermus-ermer og vaffelstrikk i midjen (kr 200), brun sandal med tresåle (kr 600) og kamelfarget jakke i skinn (kr 1000), alt fra Ellos. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Våren nærmer seg med stormskritt. Snart kan vi bade i solskinn og lyse dager, og kle oss i lette forfriskende plagg.

Denne sesongen er det mye å glede seg over. Fargene er duse og vakre, 70-tallet er nok en gang tilbake og kjolene er som tatt rett ut av en Timotei-reklame.

Billig vårmote

KK.no har tidligere sjekket ut vårkolleksjonene til Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, Cubus, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M

Nå er det Ellos-katalogen som står for tur. Her er det 590 løvtynne sider med vårmote, og over 70 ulike merker å velge mellom.

Det vi ser er duse pasteller, florlette kjoler, mye lys denim, silkebluser og klassiske hverdagsplagg som passer inn i enhver garderobe,

Detaljer vi merker oss er vaffelstrikk, flaggermusermer, blondebroderier, striper, strikkede sailorjakker med emblemer, bomullsbukser, stråhatter og bikerjakker.

Her er våre favoritter, inndelt i trender slik vi ser det:

Maritimt70-talletAmerikansk bondegårdHvit romantikkDuse filmstjernekjolerShorts med oppbrettTrenchcoat med tvist - puffermer og glidelåsKorte røffe skinnjakkerPrikken over i-en - tilbehøretMer mote i 2011

Sjekk også hvordan vårkolleksjonene blir hos Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens vårfavoritter.

Dette har dessuten andre motefolk tro på

Ditte Kristensen hos PR-byrået Inq: Det lange lettebeltet
Annelie Lindewall Brunsvik i Kappahl: Den lange shortsen
Therese Kokkim i Vila: Maxikjolen
Kirre Sjöden i Lindex: Maxikjolen og herreskjorten
Linda Lorentzen i Spalt PR: De gulrotformede jeansene


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer