Artikkelen kan inneholde annonselenker

Det beste C-vitamin serumet

Disse bruker ekspertene daglig.

C-VITAMIN SERUM: Det gjelder å velge riktig serum, for å få alle fordelene av superingrediensen C-vitamin. FOTO: Helt Krem
C-VITAMIN SERUM: Det gjelder å velge riktig serum, for å få alle fordelene av superingrediensen C-vitamin. FOTO: Helt Krem Vis mer
Publisert

Det er noen ting som er udiskutable når man er opptatt av hudpleie. Det ene er at man bruker solkrem, det andre er at man kjøper et verdenskjent C-vitamin serum som koster skjorta.

C-vitamin har hatt en økende popularitet innenfor hudpleie de siste årene. Det er helt fortjent, men ikke helt ukomplisert.

Det finnes nemlig mange typer C-vitamin, og ikke alle gir deg full uttelling med tanke på alle fordelene ingrediensen har. Når man snakker om ren C-vitamin snakker man om ascorbic acid (askorbinsyre).

Denne ingrediensen kan:

  • redusere pigmentering, og virke preventivt mot pigmentering
  • virke som antioksidant, som beskytter huden mot frie radikaler
  • stimulere kollagenproduksjonen (som kan redusere fine linjer)
  • gi jevnere hudtone og tekstur
  • gi glød
  • gi økt UV-beskyttelse i kombinasjon med høy solfaktor

En skikkelig multitasker med andre ord, som kan gjøre mye bra for huden! Den brukes best i en morgenrutine, etter rens, før fuktighetskrem og solkrem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer