Oslo Fashion Week

Det ekte motefolket

De er unge, trendy og eksperter på å blande nytt og gammelt, dyrt og billig. Se hvem som var på åpningen av Oslo Fashion Week.

Alle foto: Per Ervland
Alle foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Like spennende som å følge visningene under Oslo Fashion Week, er det å se hva fashionistaene har på seg. Det er her vi finner de virkelig innovative, de som vet å leke med stiler og uttrykk. Hva de velkledde kvinnene og mennene i salen hadde på seg, kan du se i billespesialen lenger nede i saken. KK.no deltok på den offisielle åpningen ved Den Norske Opera og Ballett i Bjørvika og så hvem som hadde på seg hva.
 • Alt om Oslo Fashion Week på kk.no
 • Åpne dører

  Bortsett fra den offisielle åpningen, er Oslo Fashion Week åpen for alle. Det er gratis inngang til de fleste designervisningene, men det kan lønne seg å legge inn en reservasjon på populære visninger som for eksempel Moods of Norway på fredag.Separatvisningene foregår på DogA (Design og Arkitektur Senteret) ved Akerselva og iMarmorhallen i det gamle Posthuset i Oslo sentrum.

  SE DE BEST KLEDDE PÅ ÅPNINGEN AV MOTEUKEN:

  Nytt i år er designernavn som Ruth Røssevoll, Flinga Clothing, Rudy Wolff og Green Square.Disse designerne debuterer på OFW i år. Her får du oversikten.Fjorårets debutant, Kristoffer Kongshaug, som mener norske kvinner ser ut som trashbimbos, skal også vise sin siste kolleksjon.Sjekk ellers ut alt vi skrev om Oslo Fashion Week i fjor høst. Klikk på linkene under for å lese anmeldelsene av kolleksjonene, kjendisreportasjene, trendrapportene og se videoene fra visningene og bak kulissene.

 • Allerede i forrige uke tyvstartet Undorn med åpning av ny butikk og visning av ny kolleksjon. Les hvem som elsker kjolene deres her.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer