Høstmote 2020:

- Det eneste jeg vil ha i høst er en klovnegenser

Det høres kanskje ikke ut som sesongens hotteste plagg, men en amerikansk moteredaktør er overbevist om at denne trenden er noe å se etter i høst.

HØSTMOTE: En amerikansk moteredaktør mener plagg med volang i halsen er noe å se etter denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
HØSTMOTE: En amerikansk moteredaktør mener plagg med volang i halsen er noe å se etter denne sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høstmoten begynner å ankomme butikkene nå, og som alltid vil det være mulig å spotte noen trender blant de mange plaggene som er på vei.

Ofte er det jo slik at designere kan tenke likt, og etter at visse trender er blitt sett på catwalken, dukker de gjerne opp i kjedebutikkene senere i en billigere versjon.

Deretter kryr det fort av disse plaggene på moteinteresserte kvinner på Instagram og plutselig har man en trend. Det hjelper selvfølgelig også på at store nettsider bygger oppunder denne trenden, og det er nettopp det som har skjedd nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer