Hudpleie om sommeren:

- Det eneste produktet jeg MÅ ha i sommer

Skjønnhetsekspertene tipser om sine favorittprodukter.

SOMMERHUDEN: Lettere og færre produkter, serum og solkrem er en gjenganger når skjønnhetsprofilene skal ta vare på huden i sommer. FOTO: MOHAMMAD ATAEY
SOMMERHUDEN: Lettere og færre produkter, serum og solkrem er en gjenganger når skjønnhetsprofilene skal ta vare på huden i sommer. FOTO: MOHAMMAD ATAEY Vis mer
Publisert

Med sommer og sol følger mindre og lettere klær, og også endring i skjønnhetsrutinen for mange. Noen lar den rike fuktighetskremen stå på hylla til fordel for en lettere variant mens andre bytter ut foundationen med en farget dagkrem. Andre igjen lar sminkevesken være helt i fred, og sverger heller til en naturlig, frisk og sunn glød - og solfaktor da, selvsagt.

KK spurte fire norske skjønnhetseksperter om deres hudpleierutiner og favorittprodukter nå.

– Om sommeren vil huden min ha lettere produkter

Maja Hattvang står bak det nettbaserte skjønnhetsmagasinet Kabinettet. Hun sverger til lett fukt, serum og solkrem.

– Rutinen min er i en konstant, men langsom utvikling med en basis som stort sett ser lik ut: Fuktgivende toner, et aktivt serum, en enkel fuktighetskrem og solfaktor. Det går også i faser om jeg styrer med øyekrem og punktbehandling eller ikke. Om vinteren dreier mye seg om å få nok fukt, og jeg pøser på med ekstra fuktserum, tyngre kremer og ansiktsolje. Om sommeren vil huden min ha lettere produkter, den er ikke like tørr og jeg kutter de tunge kremene, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer