Smykker

Det enkleste er ofte det beste - smykk deg med dette nå!

Gjør som vår danske favoritt Pernille Teisbæk.

ENKLE SMYKKER: Det er sjeldent vi ikke liker et antrekk Pernille Teisbæk har hatt på seg - har det noen gang skjedd, egentlig? Her viser hun hvordan et enkelt sort antrekk kan tas til nye høyder ved hjelp av enkle smykker! Foto: Abaca
ENKLE SMYKKER: Det er sjeldent vi ikke liker et antrekk Pernille Teisbæk har hatt på seg - har det noen gang skjedd, egentlig? Her viser hun hvordan et enkelt sort antrekk kan tas til nye høyder ved hjelp av enkle smykker! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er én ting jeg skulle hatt litt mer av, så er det smykker. Men problemet er at jeg vet aldri helt hva jeg vil ha. En dag har jeg lyst på store, fargerike statementsmykker, mens andre dager sikler jeg etter de lekreste, enkleste smykkene i gull og sølv. Nå har jeg funnet en måte som kombinerer de to på en elegant måte.

Smykkene jeg bruker oftest er de av sistnevnte type. Derfor planlegger jeg nå å gå til innkjøp av flere enkle smykker i gull og sølv, slik at jeg enten kan kun gå for lag-på-lag med kjeder, bare gå for ringer, armbånd eller øredobber. Og dersom jeg virkelig vil gjøre på, så gjør jeg som den danske bloggeren Pernille Teisbæk og kombinerer alt sammen! Under har vi stjålet stilen til it-jenta:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer