Ida Elise Eide Einarsdóttir:

Det er altfor lenge siden jeg har pyntet meg

Nå gleder jeg meg til å ta igjen det tapte! Det blir sotede øyne, som etter min mening er den ultimate festsminken.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Etter over halvannet år med hjemmekontor og sosial distansering er jeg klar for fest.

Moteekspertene hadde rett da de spådde at post-korona ville bli et slags «de glade 20-årene» 2.0. For på catwalken denne sesongen er det smått, kort, kroppsnært og sexy. Det er kanskje ikke for alle, men det symboliserer noe som vi alle har ventet på, nemlig frihet.

Jeg gleder meg til endelig å finne fram partyantrekket igjen. Kanskje finner du inspirasjon i vår store guide til festklær i denne utgaven. Det er selvfølgelig lov til å stå over også. For november er minst like mye innetid som det er julebord og andre tilstelninger.

Og kanskje har koronakrisen endret oss. Man snakker nemlig ikke lenger om FOMO, fear of missing out, men JOMO, joy of missing out. I min kalender er det rom for begge deler.

Fikseringsspray høres kanskje retro ut, men denne er hypermoderne. Sprayskummet gir struktur, glans og volum til håret, og «husker» stylingen selv to til tre dager senere uten å måtte påføres på nytt. Genialt! Très Set Structure Spray (610, 300 ml, Oribe).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer