Ofw 2011

- Det er bare joggeskoene og skistøvlene mine som er lave

Ellen Arnstad trosset klinkisføret i skyhøye hæler.

HÆLENE MINE FÅR DU ALDRI: Ellen Arnstad sverger til høye hæler, uansett vær. Foto: Per Ervland
HÆLENE MINE FÅR DU ALDRI: Ellen Arnstad sverger til høye hæler, uansett vær. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Går du i høye hæler på glatt vinterføre?

I Oslo er det i skrivende stund minus fire grader og klinkisføre. Kanskje ikke akkurat den beste timingen med tanke på Oslo Fashion Week - som nettopp ble avsluttet.De mest fornuftige fashionistaene kom imidlertid i lave boots og støvletter på Leila Hafzis visning onsdag. Men det var noen få som ga blanke i isen...Hvordan i all verden klarer de å holde seg på beina?MER OFW: Jenny Skavlan var blant de første som kom

- Lever et liv på høye hæler

- De eneste skoene jeg har som er lave, er joggeskoene og skistøvlene mine, sier Ellen Arnstad (45), forlagsdirektør i Aller Media, til KK.no.Det gode gamle rådet om å ankomme festen i traust fottøy og ha selskapsskoene i veska, er ikke noe som Arnstad praktiserer.- Nei, jeg lever et liv på høye hæler, ler den tidligere HENNE-redaktøren, denne gangen iført skyhøye, tynne stiletthæler fra Zara. - Men jeg har hatt lang trening, da. I tillegg skal det sies at jeg går litt forsiktigere, nå som det er så glatt.SE OGSÅ: Flate, fine vårsko

Få hjelp av skomakeren

Blant de aller høyeste hælene på Oslo Kongressenter var også TV2-journalist Ida Elise Eide Einarsdottirs (24) snørestøvletter.- Nei, de er ikke lette å gå på nå, men jeg har heldigvis mange år med øving bak meg. Disse skoene har dessuten plattform som bygger opp, det gjør det litt enklere.- Også har jeg fått satt riller på hælen hos skomaker for å gjøre dem mindre glatte. Eide Einarsdottir har imidlertid ingen planer om å lide for skjønnheten hele dagen.- Jeg har både Converse-sko og UGGs som venter på meg når jeg kommer tilbake til kontoret - heldigvis. Se store bilder her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer