Matilda Djerf og Sofia Richie:

- Det er idiotsikkert. «Alle» vil være de to

Matilda Djerf hinter om stjernesamarbeid.

MATILDA DJERF: – Et samarbeid mellom disse to vil garantert fly ut av butikkhyllene, sier KKs moteredaktør, Ida Elise Eide Einarsdottir. FOTO: Astrid Waller
MATILDA DJERF: – Et samarbeid mellom disse to vil garantert fly ut av butikkhyllene, sier KKs moteredaktør, Ida Elise Eide Einarsdottir. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

KK skrev nylig om det som kan tyde på et stjernesamarbeid mellom den svenske megainfluenseren Matilda Djerf (26) og modellen Sofia Richie (24).

Djerf er en av Sveriges største influensere, og har gjort det stort med sitt eget klesmerke, Djerf Avenue. På Instagram hinter hun nå om et nytt samarbeid med it-jenta Richie.

– Et samarbeid mellom disse to vil garantert fly ut av butikkhyllene. Og det vet de. De når begge ut til målgruppen alle vil nå, Generasjon Z, og sammen vil jeg tro de er dynamitt, så og si, sier KKs moteredaktør, Ida Elise Eide Einarsdottir.

- Det er kynisk, men smart

26-åringen har skodd seg greit på den såkalte Scandi-girl-estetikken, forklarer Einarsdottir, og påpeker at Ritchis brede apell og girl next door-aktige aura, er gode krefter som nå trolig slås sammen.

- De er på mange måter Hailey Bieber og Kendall Jenner. Det er selvsagt kynisk i kommersielt øyemed, men smart. Ikke minst nå som Djerf må slå tilbake etter kritikken – som forøvrig virker som å prelle av som vann på gåsa.

Ut ifra sosiale medier kan det se ut som kolleksjonen er en jul/vinter-kolleksjon bestående av blant annet klassiske Djerf Avenue-pysjamaser. Selv om begge influenserne har hintet i sosiale medier om det flere tror er et nytt samarbeid, har ingen av dem bekreftet noe offentlig foreløpig.

- Denne type «teasing» av samarbeid er etterhvert blitt veldig vanlig i motebransjen, og kan vare i månedsvis. Ja, åresvis. Taktikken er eldgammel; gi de lillefingeren, og de vil ha hele hånda. Hold spenningsmomentet, også: boom. Det er idiotsikkert. Og ikke minst: Det skaper en hype, sier Einarsdottir og legger til:

Dette skal angivelig være fra fotoshooten i Los Angeles. Skjermdump Matilda Djerf/Instagram.
Dette skal angivelig være fra fotoshooten i Los Angeles. Skjermdump Matilda Djerf/Instagram. Vis mer

- «Alle» vil være de to

Videre forteller Einarsdottir at hun tror den eventuelle kolleksjonen vil komme i et begrenset opplag, for at den skal fremstå mer eksklusiv.

- I en verden der det skal stadig mer til for å stikke seg ut, ja for i det hele tatt å få oppmerksomhet, gjelder det å være smart. Å bygge opp forventninger er noe disse kan, sier hun og legger til:

- Også er de jo selv verdens beste ambassadører for eget merke, i og med at de er sin egen merkevare. «Alle» vil være de to, og jaggu: Nå kan du det! Bare du kjøper den genseren eller den buksen. Tilsynelatende i alle fall. Men det holder.

KK har forsøkt å komme i kontakt med Matilda Djerf og Djerf Avenue for å få bekreftet samarbeidet, uten hell.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer