Jenny Skavlan

- Det er kroppen som skal komme best ut!

Jenny Skavlan er aktuell med badetøyskolleksjon. Her er hennes personlige favoritter og tanker rundt bikinisesongen.

JENNY SKAVLAN FOR PORTO BRAZIL: - Jeg synes det er kroppen som skal komme best ut, ikke nødvendigvis bikinien, sier Skavlan som har gått for et stilrent design på sin badetøyskolleksjon. Foto: Jørgen Gomnæs for Porto Brazil
JENNY SKAVLAN FOR PORTO BRAZIL: - Jeg synes det er kroppen som skal komme best ut, ikke nødvendigvis bikinien, sier Skavlan som har gått for et stilrent design på sin badetøyskolleksjon. Foto: Jørgen Gomnæs for Porto Brazil Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som KK.no tidligere har skrevet, har Jenny Skavlan designet en badetøyskolleksjon i samarbeid med merket Porto Brazil, og denne uken kommer bikiniene i butikk.

Vi tok en prat med den nygifte 27-åringen om kolleksjonen, hva hun synes er sexy og om hennes tanker rundt bikinikroppen.

LES OGSÅ: Lær Jenny Skavlans geniale triks

- Enkelt og sporty kan være utrolig sexy

- Jeg har prøvd å bygge opp kolleksjonen litt som en kamelon. Den skal kunne tilpasse seg forskjellige typer, stiler og kropper ut ifra hvordan man kombinerer delene, sier Jenny Skavlan til KK.

Kolleksjonen er superenkel, og Skavlan har verken brukt mønster eller utsmykninger når hun har designet badetøyet.

- Jeg har tolket det sånn at norske jenter liker det litt enkelt og sporty, og det synes jeg kan være utrolig sexy.

- En bikini er jo sånn ca det minste plagget som finnes, og jeg ser ofte bikinier hvor jeg synes det er prakket for mye info på, med både frynser, rysjer, skjell og strass.

- Jeg synes det er kroppen som skal komme best ut, ikke nødvendigvis bikinien, sier Skavlan.

Kolleksjonen slippes på www.portobrazil.no den 22. mai, og prisene varierer fra 500 til 1400 kroner.

Se alle kampanjebildene med Jenny selv som modell her:

 

LES OGSÅ: Bikiniene du bør sikre deg

Jennys favoritt

- Jeg liker godt de bikiniene som er bygget opp av både strikker og bikinistoff. Harde linjer, men den kremhvite fargen myker opp uttrykket.

- Om man er i det vågale hjørnet kan man gå for trusen med flere stropper, tipser Skavlan.

På spørsmålet om hvilke sommertrender hun ikke er spesielt fan av svarer Jenny følgende:

- Jeg har ikke behov for å vifte med pekefingeren eller trille terninger når det kommer til hva jenter går med. Det viktigste er at man føler seg vel. Meeeeeeen det skader ikke å kjøpe jeansshortsen i riktig størrelse.

JENNYS FAVORITT: Her ser du en av Jennys personlige favoritter med strikker og en litt vågal bikinitruse med flere stropper.
JENNYS FAVORITT: Her ser du en av Jennys personlige favoritter med strikker og en litt vågal bikinitruse med flere stropper. Vis mer

LES OGSÅ: Bademoten som bør legges død

Om bikinisesongen

- Man ser seg selv etter en lang dag på jobben, med sokkemerker i et prøverom med dårlig belysning og alt for mange speil og tenker at «dette har ingenting på en strand å gjøre».

- Forhåpentligvis er settingen man skal bruke bikini i hakket hyggeligere med venner, familie, varm sol og god mat, og når alle sånne hyggelige ting er på plass, så tenker man ikke så mye på de kroppslige tingene, da tror jeg man er mest opptatt av at været skal holde seg.

- Virker rett og slett som at damer hater bikinisesongen mest før den kommer. Det kan man jo minne seg selv på, tipser hun.

Skavlan er selv modell på kampanjebildene, og ser unektelig bra og veltrent ut. Men hvordan holder hun ser i form?

- Jeg er alltid på farta, og det kommer man i form av. Går og sykler stort sett dit jeg skal hele året og trener variert, med både spinning, jogging, litt styrke og gruppetimer som høres gøy ut.

- Jeg trener ikke i skippertak, unner meg treningspauser om jeg har behov for det, men stopper aldri helt opp, sier hun om sine treningsrutiner.

Her kan du møte Jenny

Porto Brazil ha pop up-butikker rundt omkring i Norge fra 23. mai, og Jenny Skavlan besøker butikkene 23. og 24. mai. Se tidspunktene for besøkene her:  

MØT JENNY: 23. og 24. mai besøker Jenny butikker rundt om i Norge. Foto: All Over Press
MØT JENNY: 23. og 24. mai besøker Jenny butikker rundt om i Norge. Foto: All Over Press Vis mer

Fredag 23. mai
Metro - Lørenskog (kl 10.30-11.15)
Oslo City - Oslo (kl 11.45-12.30)
Vinterbro Senteret - Vinterbro (kl 13.15-14.00)
Gulskogen - Drammen (kl 15-15.45)
Farmandstredet - Tønsberg (kl 16.45-17.30)
Nordbyen - Larvik (kl 18.15-19.00)
 
Lørdag 24. mai
Arkaden - Stavanger (kl 11-12)
Åsane - Bergen (kl 17-18)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer