London Fashion Week

Det er noe med dette beltet

Den norske designeren Kristian Aadnevik kan figurtriksene.

FIGURFIKSEREN: Et belte kan gi selv en sekkekjole timeglassfasong, og med litt pynt i sidene - som her hos Kristian Aadnevik - får du maks effekt. Se kolleksjonen i bildeviser nederst i saken. Foto: Tone Ra Pedersen
FIGURFIKSEREN: Et belte kan gi selv en sekkekjole timeglassfasong, og med litt pynt i sidene - som her hos Kristian Aadnevik - får du maks effekt. Se kolleksjonen i bildeviser nederst i saken. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du visste sikkert fra før at et belte kan gjøre underverker for figuren. Det framhever midjen og skaper en fin, feminin fasong på 1-2-3.

Men har beltet litt ekstra pynt på seg, kan det faktisk maksimere effekten ytterligere, ifølge Kristian Aadnevik.

MER FRA LONDON: Blir dette den neste Kate-kjolen?

DET NYE FULGEMOTIVET: Glem sarte svaler. I høst og vinter er det ravner som gjelder, ifølge Kristian Aadnevik. Foto: Tone Ra Pedersen
DET NYE FULGEMOTIVET: Glem sarte svaler. I høst og vinter er det ravner som gjelder, ifølge Kristian Aadnevik. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Inspirert av norsk natur

Under moteuken i London har KK.no fått en sniktitt på hva vi kommer til å gå med til høsten, ifølge Mulberry og Issa. Og norske Aadnevik.

Etter å ha jobbet for store navn som Alexander McQueen og Roberto Cavalli lanserte Bergensgutten sitt eget merke i 2004, og han har kledd opp kjendiser som Beyonce, Rihanna og Selena Gomez.

Men inspirasjonen til sin siste kolleksjon, som vi fikk se søndag kveld under London Fashion Week, har han hentet fra Norge og naturen.

- Kolleksjonen er inspirert av naturen og dyrelivet i nord. Flytende chiffonstoffer mikses med pelsjakker for kontrast. Det lette mot det tunge, sier Aadnevik til KK.no etter visningen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


NAGLER I SIDEN: Hemmeligheten er nagler kun i siden, røper designer Kristian Aadnevik. Foto: Tone Ra Pedersen
NAGLER I SIDEN: Hemmeligheten er nagler kun i siden, røper designer Kristian Aadnevik. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Beltet som gir enda smalere midje

Aadnevik har også en forkjærlighet til markert midje. Og nagler. For som designeren sa i en tidligere artikkel på KK.no:

- Jeg liker å blande det tøffe og rocka med det mer myke og feminine. Denne kontrasten er mitt kjennetegn.

Og er det noe du bør legge spesielt merke til i Aadneviks høstkolleksjon er det kanskje nettopp beltene.

- Jeg liker smal midje, det er også typisk for min stil. Og beltene fra denne kolleksjonen har en spesielt flatterende effekt, sier han.

- Siden det kun er nagler i sidene, og ikke hele veien rundt, gir det illusjonen av en enda smalere midje. Beltet deler ikke kroppen helt i to, så du får også strekt deg litt, forklarer designeren.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Ulver og ravner

Det var ingen tvil om at det var den nordiske naturen som var inspirasjonen bak Aadneviks høst-/vinterkolleksjon. Til lyden av stormvind, ulveul og tordenskrall med lyseffekter som minnet om lyn skred modellene ned catwalken på The Athenaeum i London.

Er du allerede fan av Aadneviks design, kommer du ikke til å bli skuffet. Det er fremdeles feminin rock’n roll som gjelder, med nagler og skinn mot lette chiffonstoffer og feminine silhuetter.

Vi liker spesielt godt trykkene med ravnemotiv på luftig chiffon kombinert med røffere plagg.

Aadnevik høst/vinter 2012:


KK.no i London

Vi var i London for å dekke moteuken. Du får høydepunktene både på og av catwalken. Du vil få en sniktitt på høstens og vinterens trender, fra motehus som Issa og Burberry, og du vil få stiltips fra britiske jenter i gatemotereportasjer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer