Shapewear

Det er noe spesielt med denne trusa

Triumph lanserer truse med hold in- og løftfunksjon til rumpa!

LØFTER STUSSEN: Nei, det er ikke noen som har sittet og etterlatt seg et gigantisk merke i denne underbuksen. Den er faktisk formet slik for å gi rumpa form og løft! Foto: A. C. Blystad
LØFTER STUSSEN: Nei, det er ikke noen som har sittet og etterlatt seg et gigantisk merke i denne underbuksen. Den er faktisk formet slik for å gi rumpa form og løft! Foto: A. C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Korsetter, fransk åpning, halterneck, hofteholdere, shapewear for armene og anti shake-hipsters. Det er ikke rent lite undertøysprodusentene finner på for å tilfredsstille kvinners behov når det gjelder det vi har under.

Og nå er det jo også slik at selv shapewear, eller hold in-undertøy, er designet i så lekre snitt og materialer at du skal vise det frem.

Det finnes heller ikke den ting du ikke kan få strammet inn, løftet opp og forstørret/minsket ved hjelp av undertøy, dersom du ønsker det.

Dermed kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at det nå finnes en egen truse som lover å gi bakenden din en lekker fasong, i tillegg til litt løft og sprett?

LES OGSÅ: Nå skal du vise frem bh-en

FORMER: Denne spesielle fasongen skal forme rumpeballene dine... Foto: A. C. Blystad
FORMER: Denne spesielle fasongen skal forme rumpeballene dine... Foto: A. C. Blystad Vis mer

Truse med «rumpeløft»

Joda. I likhet med treningstøyprodusenten Röhnisch, som har en anti-shake tights som løfter og former stussen din, har undertøysmerket Triumph laget en truse som hevdes å kunne gjøre det samme.


KK.no fikk ta en sniktitt på den nye Second Skin-kolleksjonen til undertøysmerket (kommer i salg i august) tidligere i vår.

Og det var naturlig nok trusa som vekket størst oppmerksomhet (det samme gjorde jo Aloe Vera-underbuksen, som Triumph lanserte tidligere i år).

Bakdelen av trusa er nemlig formet som en rumpe, eller, det ser ut som om noen allerede har sittet i den og etterlatt et «rumpemerke».

Ifølge Katrine Kvalsund, som er fashion manager og partner i This Is PR, er det akkurat dette som gir en «helt spesiell» effekt.

- Bak på trusa kan du se at stoffet rynker seg ved siden av sømmen, helt ned til bak på rumpa. Det er dette - og det at det er mer stoff på rumpa, som gjør at trusa former og gir et lett løft, forteller hun.

LES OGSÅ: Slik er den perfekte trusen

FLERE MODELLER: Den spesielle rumpeeffekten finnes på en shapewear-kjole (til høyre), en high waist-truse og en sykkelbukse/hipstertruse. Foto: A. C. Blystad
FLERE MODELLER: Den spesielle rumpeeffekten finnes på en shapewear-kjole (til høyre), en high waist-truse og en sykkelbukse/hipstertruse. Foto: A. C. Blystad Vis mer

Kommer i flere modeller

Ifølge Kvalsund har trusa flere ulike shapingfunksjoner, slik at den former både rumpe og sidene av hoften.

I tillegg er den laget i seamless-materiale, så den skal synes lite under bukser og tettsittende plagg, og den kommer både i high waist (holder inn/former magen) og sykkelbukse-model.


- Produktene kommer i butikk i august, og det finnes også en kjole i samme serie med samme formsydde rumpe. Den koster 429 kroner, mens high waist-trusen ligger på 299 og sykkelbuksen på 349 kroner, forlarer Kvalsund.

Ønsker du mer info om shaping og hold in-undertøy bør du sjekke ut følgende KK.no-saker:

 • Ikke kjøp for stort hold in-undertøy
 • Hold in-kjolen som virkelig virker
 • Ikke putt hold in-undertøyet i tørketrommelen

  LES OGSÅ: Nå skal du være «naken» under

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer