Kronprinsesse Mary

- Det er noe veldig kjent med dette bildet!

Den danske kronprinsfamilien hylles for det ferske familieportrettet.

KRONPRINSESSE MARY: I anledning kronprinsessens 50-årsdag stiller hele den danske kronprinsfamilien opp på et sær laidback og jovialt familiefoto. FOTO: Hasse Nielsen / Det danske kongehus
KRONPRINSESSE MARY: I anledning kronprinsessens 50-årsdag stiller hele den danske kronprinsfamilien opp på et sær laidback og jovialt familiefoto. FOTO: Hasse Nielsen / Det danske kongehus Vis mer
Publisert

Den 5. februar i år fylte kronprinsesse Mary av Danmark 50 år, og i anledning det runde jubileet har kronprinsessen virkelig delt av seg selv - sammen med sin nærmeste familie.

Jubilanten har stilt opp på flere store og personlige intervjuer i Danmarks største magasiner, og sammen med ektemannen kronprins Frederik (53), barna prins Christian (16), prinsesse Isabella (14) og tvillingene prins Vincent og Josephine (11), har hun stilt opp på diverse familieportretter.

Et av portrettene, tatt av den danske fotografen Hasse Nielsen, viser hele gjengen ikledd jeans (minus mamma Mary i beige dressbukser), hvite skjorter og svarte sko. Rimelig casualt, for en kronprinsfamilie å være.

Går aldri av moten

Og ja - det er noe veldig kjent med dette fotografiet! For denne kombinasjonen, med den klassiske 90-tallsmoten, kjenner vi igjen fra blant annet de ikoniske TV-seriene Beverly Hills 90210 og Friends.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer