Bli ny:

- Det er spennende å bli utfordret

Anita ville ut av komfortsonen sin og finne en klesstil som passet henne.

BLI NY: Slik så Anita ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Anita ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg håper å bli inspirert til å prøve ut nye ting – noe som er utenfor min komfortsone. Det tror jeg vil ha en positiv innflytelse på meg. Ønsker å gjøre det lille ekstra for piffe opp stilen min! Megan Markle har en stil jeg liker veldig godt. Klærne hennes er tidløse og stilrene, samtidig som hun ikke er redd for å bruke farger.

- Henter også inspirasjon fra venninnene mine som har fine og forskjellige klesstiler. Min egen stil er enkel, og det blir en del svarte og grå klær. Har ganske mange lignende plagg, så variasjonen blir ikke så stor. Jeg er veldig glad i kjoler og bluser, og kan gjerne bruke mer farger til fest. Beina mine er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt. Har også fått høre at jeg har et fint smil, så nå har jeg begynt å ta det til meg.

LES OGSÅ: Nå kommer glitrende Birkenstocks!

Stiltips!

- Anita har en flott figur som hun må vise fram! Vårt beste tips til henne er å ikke være redd for å prøve ut nye snitt, farger og mønstre. I motebildet denne våren er både blomsterprint, volanger og feminine bluser viktige trender. Hun kler farger, og er for eksempel helt skjønn i grønt og rødt. I tillegg kan hun bruke farger på leppene for å live opp stilen. Anita har lekre bein som hun er komfortabel med å vise fram. Både kjoler, skjørt og smale bukser kler henne veldig godt, sier Afaf Ali, som er stylist.

LES OGSÅ: En side koster 30 000 kroner, den andre 800. Ser du forskjell på billig og dyr?

ANITA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1800, Neo Noir/Magmalou). FOTO: Astrid Waller
ANITA HAR PÅ SEG: Kjole (kr 1800, Neo Noir/Magmalou). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips!

- Anita har kraftige krøller som hun daglig retter ut med glattetang. Hun synes det er vanskelig å roe ned frizz i håret, så vi ville gi henne en frisyre og styling som er glansfull og elegant. Luggen til Anita ble klippet opp og skrådd mot ansiktet for å virke lettere og åpne opp. Lengen i front understreker kinnebeina hennes og får fram fjeset. Fargen hun hadde, var veldig hard, så vi ga henne en mykere og varmere tone som kler huden hennes bedre. Vi brukte en næringsrik stylingkrem før vi fønet håret med en rundbørste. Dette gir fin bevegelse og en blank finish, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

LES OGSÅ: 33 fantastiske vårplagg på budsjett

ANITA HAR PÅ SEG: Silkebluse (kr 2100) og skinnbukse (kr 5700, begge fra Sand) og sko (kr 1500, Sapatos). FOTO: Astrid Waller
ANITA HAR PÅ SEG: Silkebluse (kr 2100) og skinnbukse (kr 5700, begge fra Sand) og sko (kr 1500, Sapatos). FOTO: Astrid Waller Vis mer

Smiketips!

- Anita har en superfin hud som verken er oljete eller tørr. Hun synes det er vanskelig å få sminken til å sitte hele dagen, så derfor begynte vi med en primer som får makeupen til å holde. Over la vi foundation i samme nyanse som halsen for å unngå skille mellom ansikt og hals. På øynene la vi en lys beige skygge over hele lokket og nede langs vippekanten. For å markere og ramme inn blikket gikk vi for en matt brun skygge i globallinjen og under øynene i tillegg til maskara. Vi ga farge til ansiktet med en ferskenfarget kremrouge og en mørkerosa lipgloss. Vårlig og fresht, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Disse personene er ekstra utsatt for store porer i ansiktet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer