Bli ny:

- Det er spennende å bli utfordret

Anita ville ut av komfortsonen sin og finne en klesstil som passet henne.

BLI NY: Slik så Anita ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Anita ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg håper å bli inspirert til å prøve ut nye ting – noe som er utenfor min komfortsone. Det tror jeg vil ha en positiv innflytelse på meg. Ønsker å gjøre det lille ekstra for piffe opp stilen min! Megan Markle har en stil jeg liker veldig godt. Klærne hennes er tidløse og stilrene, samtidig som hun ikke er redd for å bruke farger.

- Henter også inspirasjon fra venninnene mine som har fine og forskjellige klesstiler. Min egen stil er enkel, og det blir en del svarte og grå klær. Har ganske mange lignende plagg, så variasjonen blir ikke så stor. Jeg er veldig glad i kjoler og bluser, og kan gjerne bruke mer farger til fest. Beina mine er det jeg er mest fornøyd med ved utseende mitt. Har også fått høre at jeg har et fint smil, så nå har jeg begynt å ta det til meg.

LES OGSÅ: Nå kommer glitrende Birkenstocks!

Stiltips!

- Anita har en flott figur som hun må vise fram! Vårt beste tips til henne er å ikke være redd for å prøve ut nye snitt, farger og mønstre. I motebildet denne våren er både blomsterprint, volanger og feminine bluser viktige trender. Hun kler farger, og er for eksempel helt skjønn i grønt og rødt. I tillegg kan hun bruke farger på leppene for å live opp stilen. Anita har lekre bein som hun er komfortabel med å vise fram. Både kjoler, skjørt og smale bukser kler henne veldig godt, sier Afaf Ali, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer