Ofw 2011

- Det er tidenes beste trend

Katarina Flatland (21) kåret denne stilen som sin favoritt.

TV2-programleder Katarina Flatland elsker... Foto: Per Ervland
TV2-programleder Katarina Flatland elsker... Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Katarina Flatland vakte stor oppsikt på den røde løperen da hun ankom Oslo Fashion Weeks åpningsvisning tirsdag.Til Maggie Wonka-visningen torsdag kveld hadde hun latt den lille sorte ligge hjemme til fordel for smale bukser og blazer fra Zara og skjorte fra Gant. Da vi spurte TV2-programlederen hvilken trend som var den beste gjennom tidene, var hun ikke i tvil.SE OGSÅ: - De er Norges best kledde

Katarinas favoritt

- Jeg elsker den rocka looken fra Balmain, sier Flatland til KK.no. - Med skinnbukser, røffe detaljer og jakker med brede skuldre. Men Katarina liker også en nedtonet, mer feminin stil.- Ja, den klassiske Audrey Hepburn-looken a la Breakfast at Tiffany’s er jeg veldig glad i også, legger hun til.

- Klarer meg ikke uten smale jeans

På Maggie Wonka-visningen var også Mari Haugersveen, kjent fra realityserien «Petter elsker Mari», sammen med kjæresten Petter Pilgaard. - Hvilken trend synes du er den beste gjennom tidene?- Smale jeans, svarer Haugersveen kontant. - Jeg klarer meg ikke uten! Jeg gikk til og med i smale jeans da det ikke var mote. På ungdomsskolen sydde jeg inn alle dongeribuksene mine i beina for å få dem smalere, ler hun.

Moteekspertenes nr.1

KK.no tok dessuten en prat med moteekspertene tilstede på Oslo Kongressenter, motejournalistene Nadine Monroe og Kjersti Skar Staarvik og stylist Sara Martin. - Bohem- og hippiestilen. Det er nesten så jeg skulle ønske jeg var født litt tidligere. Men vi ser heldigvis mye av det nå til våren, med 70-tallstrenden. Jeg kommer til å ta den helt ut, sier KK’s motejournalist Nadine Monroe.- Den lille sorte som ble lansert av Chanel på 20-tallet. Den kan brukes til alt. På jobben, på fest, den kan styles opp, den kan styles ned. Svart er dessuten er farge de aller fleste kler, i tillegg til at det er en farge som kan kombineres med alle andre farger, sier mote- og skjønnhetsjournalist i TV2 Kjersti Skar Staarvik.- Jeg er veldig glad i overgangen mellom 70- og 80-tallet og den David Bowie-aktige stilen - hvor man mikset det feminine og maskuline, og gjerne blandet stramme linjer med flagrende bohemkjoler, for en androgyn look, sier stylist Sara Martin. - Hvilken trend er den beste gjennom tidene? Se store bilder og få svarene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer