Bli ny:

- Det er viktig at jeg, som er medlem i Helsepartiet og skal drive valgkamp for dem, ser sunn og frisk ut

Dorota driver valgkamp for Helsepartiet og trengte en stil som passer når hun skal prate med media og med den vanlige velgeren i gata.

BLI NY: Dorota trengte et lite dytt i riktig retning - og det fikk hun da hun ble ny med Allers. Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Dorota trengte et lite dytt i riktig retning - og det fikk hun da hun ble ny med Allers. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

«Hvordan se fresh ut hele tiden når du går fra intervju til intervju?» Dette var et spørsmål Dorota gjerne ville ha svar på da vi møtte henne før valgkampen var i full gang.

– Det er viktig at jeg, som er medlem i Helsepartiet og skal drive valgkamp for dem, ser sunn og frisk ut. Men det er et voldsomt kjør, så man blir jo sliten. Da er det fint å ha noen tips fra en profesjonell stylist om hvordan man kan fikse på hår og sminke med enkle knep. Og ikke minst ha klær som passer til flere anledninger. Jeg er veldig glad i 50- og 60-tallsstilen, jeg liker det romantiske og uskyldige med denne stilen. Så jeg vil gjerne ha en moderne variant av den. I tillegg er jeg veldig glad i ørepynt og ringer.

Hun elsker historie og er glad i vintage og antikke smykker.

– Jeg velger smykker med hjertet. Det vil si at jeg liker så godt når smykket har en spennende historie, og jeg vil gjerne vite hvem som har eid smykket før meg og hvor det kommer fra. Det var også hjertet som førte henne inn i politikken.

Som kreftlege så hun at hun fikk mindre og mindre tid med pasientene.

– Dette engasjerer meg veldig, og jeg mener at det ikke kan fortsette sånn! Jeg skal overbringe svært alvorlige budskap til pasienter og pårørende, og det sier seg selv at jeg ikke kan gjøre det på tilmålt tid. Vi må ivareta mennesket bak diagnosen og ikke bare tenke penger. Jeg får ikke gjort jobben min skikkelig, jeg må hele tiden gå på akkord med min samvittighet og mine verdier. Gjennom politikken håper jeg vi kan klare å gjøre endringer!

BLI NY: Se hvor flott Dorota ble! Foto: Yvonne Wilhelmsen

Klærne:

Dorota er vakker, feminin og klassisk chic. Hun kler farger, print og litt lekne innslag, er nydelig i gult, ferskenrosa, rødt, både varme og kalde toner. Den flotte figuren bør hun fremheve med snitt som viser den smale midjen, med innsvingete jakker og kjoler. Hun bør bruke høye hæler på sko og støvletter, og tilbehøret bør være stramt, som for eksempel en enkel skinnveske. Smykkene kan med fordel være enkle, og briller bør være klassiske. 50- og 60-talls- stilen kan hun fint bruke, men det må ikke bli for søtt og for ungpikeaktig.

LES OGSÅ: Stjernene elsker det korte, platinablonde håret

Håret:

Håret hadde en fin mørk farge, men stripene var blitt tynne, gule og blasse. Fargen ble beholdt, men frisøren la enda flere striper, så håret fikk et mer solbleket og naturlig uttrykk. Den varme, brune tonen står godt til både hud- og øyefargen hennes. Hun ønsket ikke å få så mye kortere hår, så frisøren tok bare av 3–4 cm. Hun fikk en bob med hele lengder, som ga mer form og fylde og en finere frisyre.

LES OGSÅ: Det evige spørsmålet: Kort eller langt hår?

Sminken:

Dorota har en vakker hud med god fuktighet. Hun har fine bryn, så stylisten plukket dem bare litt smalere. En god fuktighetskrem og deretter en super primer og en tynn og naturlig mineralmakeup passer godt til hennes lyse, fine hud. Hun fikk bronsebrune skygger, samt litt pudderosa på lokk, en brun-svart liner langs vippekant oppe og nede, pluss maskara. Frisk plommerosa på lepper og kinn.

LES OGSÅ: Sliter du med tørr hud?

Frisør: Auster Academy & Salon v/Torunn Raunedokken. Stylist: Hilde Ottem.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer