Emma Wiklund

- Det er virkelig tøft for unge jenter og gutter i dag når det kommer til utseendepress

Dersom skjønnhetsdronning Emma S. Wiklunds 15 år gamle datter Tyra hadde sagt at hun ønsket å bli modell hadde hun satt foten ned.

EMMA S. WIKLUND: I 2010 lanserte den tidligere supermodellen Emma S. Wiklund sin egen hudpleieserie «Emma S.» med 12 produkter - i dag inneholder serien hele 37 produkter og er alle basert på Emmas egen erfaring med hudpleie fra tiden hun jobbet som modell. Foto: Andreas Von Gegerfelt
EMMA S. WIKLUND: I 2010 lanserte den tidligere supermodellen Emma S. Wiklund sin egen hudpleieserie «Emma S.» med 12 produkter - i dag inneholder serien hele 37 produkter og er alle basert på Emmas egen erfaring med hudpleie fra tiden hun jobbet som modell. Foto: Andreas Von Gegerfelt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Emma Sjöberg Wiklund (48) har et velkjent ansikt og gjorde stor suksess på 90- og 2000-tallet som modell både i Skandinavia og i det store utland. Hun ble signert av det franske modellbyrået Elite Model Management, og har gjort runwayshows for blant annet Thierry Mugler, Christian Lacroix og Lanvin. I tillegg har hun også gjort suksess som skuespiller.

De siste årene har hun derimot gått fra modellbransjen til skjønnhetsbransjen, og har lansert sin egen hudpleieserie «Emma S.».

- Modellyrket stiller veldig høye krav til at man skal ha perfekt hud, og dessverre hadde jeg blandingshud og en hel del problemer. Mitt modellagentur i Paris sendte meg til en fransk dermatolog som hjalp meg med å finne riktige produkter til huden min. Det var ikke de dyreste produktene, men sikre produkter med effektive ingredienser som var tilgjengelig på franske apoteker, sier hun til KK.no.

LES OGSÅ: Modell gjorde comeback etter at hun måtte amputere beinet

Da hun flyttet hjem til Sverige igjen tok hun med seg kunnskapen hun hadde opparbeidet i den franske motehovedstaden. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer