Tilbehør:

Det fineste tilbehøret til under 250 kroner

Ofte er det bare små detaljer som skal til for å heve et antrekk!

TILBEHØR: Vi har funnet sesongens fineste ting til en svært budsjettvennlig sum! Foto: Scanpix
TILBEHØR: Vi har funnet sesongens fineste ting til en svært budsjettvennlig sum! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har allerede tatt en liten sniktitt på noen av festsesongens fineste plagg. For selv om vi beveger oss inn mot en tid hvor man bør kle på seg med votter, lue og skjerf, er det også viktig å få inn litt glitter og glam. Akkurat dette kan man gjøre ved hjelp av litt lekkert tilbehør.

Det viktigste i den bitende kulda som venter oss, er å kle på seg godt. Finne et par ordentlig gode vintersko, en skikkelig deilig og fin kåpe, men også plukke ut det tilbehøret som både varmer og passer din personlige stil. Kanskje er den et gigantisk skjerf av fuskepels, hjemmelagde votter eller en lue med dusk på.

Uansett hva du liker, så finner du så mye fint tilbehør i butikkene akkurat nå. Og når du har funnet det som kommer til å varme deg hele vinteren, er det gøy å sprite antrekket opp litt med tilbehør som egner seg til både hverdag og fest. Hva med litt bling i ørene eller en veske som virkelig setter prikken over i-en?

Tilbehør er noe man har ganske mye av. Hansker, kjeder, ringer, øredobber, vesker, skjerf og så videre, hører alt under kategorien tilbehør. Selv om det er gøy å bruke litt ekstra penger på en veske du virkelig har ønsket deg, så er det greit å tenke litt budsjettvennlig når man først skal ha så mye innenfor en «kategori». Derfor finner du masse fint tilbehør i kollasjen til under 250 kroner!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.