Celina Midelfart

- Det har blitt et av mine trademarks!

Kan du gjette hva Celina Midelfart sikter til?

KJENT FOR KJOLER MED HØY SPLITT: Til KK forteller Celina Midelfart at høye splitter har blitt ett av hennes kjennetegn. Foto: Sara Johannessen / KK/All Over Press
KJENT FOR KJOLER MED HØY SPLITT: Til KK forteller Celina Midelfart at høye splitter har blitt ett av hennes kjennetegn. Foto: Sara Johannessen / KK/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun er en av Norges best kledde kvinner, og har en eksklusiv garderobe de fleste av oss bare kan drømme om. Celina Midelfart er kjent for å gå i både Balmain, Chanel og Bottega Veneta, og har en stil som inspirerer oss til å kle oss både edgy og elegant.

41-åringen, som også var drømmekvinnen da Haaning & Htoon viste sin første kolleksjon under Oslo Fashion Week for noen år siden, er også begeistret for den norske designeren Kristian Aadnevik.

Da han viste sin siste kolleksjon under moteuken i London søndag kveld, satt forretningskvinnen på første rad. Etter visningen var over, fikk KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen et lite intervju med henne.

- Kjolene krever selvtillitt

- Jeg synes det er viktig å støtte norsk design. Jeg går nesten aldri på motevisninger, men er spent på hva Aadnevik viser ikveld, sa Midelfart til KK før visningen.

Aadnevik er kjent for sine sexy kjoler, og denne sesongen har han latt seg inspirere av gresk mytologi og Apollos fødested, Delos.

På catwalken så vi kreasjoner i farger som korall, sjøblått, lyse pudderfarger og neongul - en stil som falt i smak hos forretningskvinnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.