Celina Midelfart

- Det har blitt et av mine trademarks!

Kan du gjette hva Celina Midelfart sikter til?

KJENT FOR KJOLER MED HØY SPLITT: Til KK forteller Celina Midelfart at høye splitter har blitt ett av hennes kjennetegn. Foto: Sara Johannessen / KK/All Over Press
KJENT FOR KJOLER MED HØY SPLITT: Til KK forteller Celina Midelfart at høye splitter har blitt ett av hennes kjennetegn. Foto: Sara Johannessen / KK/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun er en av Norges best kledde kvinner, og har en eksklusiv garderobe de fleste av oss bare kan drømme om. Celina Midelfart er kjent for å gå i både Balmain, Chanel og Bottega Veneta, og har en stil som inspirerer oss til å kle oss både edgy og elegant.

41-åringen, som også var drømmekvinnen da Haaning & Htoon viste sin første kolleksjon under Oslo Fashion Week for noen år siden, er også begeistret for den norske designeren Kristian Aadnevik.

Da han viste sin siste kolleksjon under moteuken i London søndag kveld, satt forretningskvinnen på første rad. Etter visningen var over, fikk KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen et lite intervju med henne.

- Kjolene krever selvtillitt

- Jeg synes det er viktig å støtte norsk design. Jeg går nesten aldri på motevisninger, men er spent på hva Aadnevik viser ikveld, sa Midelfart til KK før visningen.

Aadnevik er kjent for sine sexy kjoler, og denne sesongen har han latt seg inspirere av gresk mytologi og Apollos fødested, Delos.

På catwalken så vi kreasjoner i farger som korall, sjøblått, lyse pudderfarger og neongul - en stil som falt i smak hos forretningskvinnen.

KK-SILJE TRAFF CELINA: KKs moteredaktør Silje Pedersen fikk en prat med Celina Middelfart under norske Kristian Aadneviks visning under moteuken i London søndag.
KK-SILJE TRAFF CELINA: KKs moteredaktør Silje Pedersen fikk en prat med Celina Middelfart under norske Kristian Aadneviks visning under moteuken i London søndag. Vis mer

- Kolleksjonen var veldig glamorøs! Feminin, spennende og inspirerende, sier hun.

Var det noen av kjolene du kunne tenke deg å gå med?

DE KORTE KJOLENE ER CELINAS FAVORITTER: Selv om det var mange fine lange kjoler, går Celina for Kristian Aadneviks korte kjoler. Foto: Sara Johannessen / KK
DE KORTE KJOLENE ER CELINAS FAVORITTER: Selv om det var mange fine lange kjoler, går Celina for Kristian Aadneviks korte kjoler. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer

- Ja, men da litt modifisert fra hva vi så på catwalken. Disse kjolene krever selvtillitt! Men i en formell litt dressy setting, så absolutt.

Høy splitt og kort kort kort

Er det noe Aadnevik kan, så er det å lage kjoler som viser hud på en hot og stilsikker måte.

Og selv om det både er moderne å vise rygg og kløft, er det spesielt beina designeren legger fokus på.

Det var mye høy splitt, og det liker jo du?

- Ja, det har jo blitt et av mine trademarks. Men jeg tror jeg heller ville satset på noen av de korte kjolene, sier Celina til KK.

For hvem kan vel glemme den assymetriske Emilio Pucci-kjolen Midelfart hadde på seg på festen kvelden før bryllupet til prinsesse Madeleine? Celina stylet den med et par sorte sandaler og enkle glitrende smykker, og tok pusten fra alle på den røde løper.

KJOLEN SOM TOK PUSTEN FRA ALLE: Celina Midelfart hadde valgt en sexy kjole signert Emilio Pucci kvelden før bryllupet til prinsesse Madeleine. Foto: action press/All Over Press
KJOLEN SOM TOK PUSTEN FRA ALLE: Celina Midelfart hadde valgt en sexy kjole signert Emilio Pucci kvelden før bryllupet til prinsesse Madeleine. Foto: action press/All Over Press Vis mer

- Det har blitt et av mine trademarks!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer