Hudpleie etter 50:

- Det hjelper å ha noen ekstra kilo på beina

Derfor bør du vurdere å skifte ut noen av kremene i badehylla når du runder 50 år.

VOKSEN HUDPLEIE: De siste årene er det blitt utviklet mange nye produkter for voksne kvinner som vil ha velvære og kremer tilpasset sin hund. FOTO: NTB Scanpix
VOKSEN HUDPLEIE: De siste årene er det blitt utviklet mange nye produkter for voksne kvinner som vil ha velvære og kremer tilpasset sin hund. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

50-åringe kvinner er hottere enn noen sinne! De trener mer, er mer bevisst på kosthold og har bedre kunnskap om hvordan ta vare på hud og hår. 90-tallets supermodeller er fortsatt superhotte, noe som belønnes med ambassadørkontrakter, catwalkopptredener og forsider på glossy magasiner.

En som har sørget for å gjøre både 40-, 50- og 60-åringer til trendsettende forbilder er presidenten i Lancôme, Francoise Lehmann. I stallen sin har hun godt voksne damer som Julia Roberts (51) og Penelope Cruz (44). Den som har vakt størst oppmerksomhet de siste månedene er 66-åringe Isabella Rossellini som igjen har kommet tilbake som ambassadør for Lancôme.

- Beauty-industrien har frem til nå vært overraskende konservativ, men nå skjer det en forandring. Både når det kommer til etnisitet, alder og definisjon på hva som er vakkert.

- Definisjonen på hva skjønnhet er har forandret seg fordi det er andre personer som uttaler seg om og representerer skjønnhet nå. For tjue år siden var det andre normer i samfunnet, mens nå ønsker vi å fremheve skjønnhet uavhengig av etnisitet og alder. Sosiale medier har en stor medvirkende årsak til denne forandringen, sier Francoise Lehmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer