På Neglene

Det hotteste du kan ha PÅ NEGLENE nå

Har du hørt om «nail art»?

PÅ NEGLENE: Flere kjendiser og it-jenter går for kunst på neglene nå. Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve? Foto: DPA
PÅ NEGLENE: Flere kjendiser og it-jenter går for kunst på neglene nå. Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve? Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Ofte kan neglelakken virkelig sette prikken over i'en. Det finnes et hav av farger, så da gjenstår spørsmålet: Hvilken farge skal vi velge?

Tone vid Skipa, som er skjønnhetsansvarlig i KK, Henne og STYLEmag, forteller at både rødt og burgunder fungerer like bra nå som de har gjort før, men at det er en ting som kan være morsomt å prøve nå.

LES OGSÅ: Fargen du bør ha PÅ LEPPENE nå!

Gå for kunst på neglene

Over 18 millioner bilder har blitt lagt til under hashtaggen #NailArt på Instagram. Det har nemlig blitt en stor trend å ha kunstneriske negler! En av de som har kastet seg på trenden er it-jenta Kylie Jenner (18). 

Vi snakker geometriske, glitrende, fargesprakende og til og med forskjellige mønster på neglene. 

- Ja, det aller hotteste nå er alt du kan dekorere neglene med. Glitter som du drysser eller pensler over fuktig lakk finnes i mange varianter. Det finnes også ark med metallflak som du for eksempel kan dytte på tuppen av neglen, sier vid Skipa. 

Ønsker du å holde det mer enkelt, men samtidig tilføre neglene det lille ekstra, sier eksperten at en glitrende neglelakk som dekker hele neglen er et godt valg.

- Perlemorsgull er en nydelig og sofistikert farge som er et sikkert valg nå.

LES OGSÅ: Gå for glitrende plagg!

KYLIE JENNER: Som resten av søskenflokken er også Kylie Jenner veldig glad i å pynte neglene. Hun har også prøvd ut trenden nail art. Se bildet under! Foto: Xposure
KYLIE JENNER: Som resten av søskenflokken er også Kylie Jenner veldig glad i å pynte neglene. Hun har også prøvd ut trenden nail art. Se bildet under! Foto: Xposure Vis mer
NAIL ART: Kylie Jenner viser frem neglekunsten sin. Foto: Xposure
NAIL ART: Kylie Jenner viser frem neglekunsten sin. Foto: Xposure Vis mer
NEGLEKUNST: Nok en gang prøver Kylie Jenner ut noe nytt på neglene! Kunne du prøvd dette? Foto: Xposure
NEGLEKUNST: Nok en gang prøver Kylie Jenner ut noe nytt på neglene! Kunne du prøvd dette? Foto: Xposure Vis mer
STREESTYLE: Blogger Samantha Angelo med kunst på neglene. Foto: DPA
STREESTYLE: Blogger Samantha Angelo med kunst på neglene. Foto: DPA Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer