Mens

Det hotteste hodeplagget

Gjør som stjernene og sats på en stor strikkelue i kulden.

Det hotteste hodeplagget
Publisert
Sist oppdatert
Gradene har alt passert minusstreken, og det er kaldt å leve. Heldigvis trenger vi ikke å fryse av den grunn! Nå skal nemlig luene være så store og grove, at de blir en naturlig del av antrekkets midtpunkt.

Finn din favoritt

Regelen er enkel; så lenge lua er stor er alt lov. Du kan brette den opp dersom du ønsker det, eller du kan la den henge fritt som en slapp nisselue. Tenk grunge, komfort og hverdagsliv. Burberry Prorsum vil at luene skal stikke rett opp, mens DKNY sverger til en mer klassisk variant som ikke er like mye i fokus.
 • Les også: Hold varmen med stil
 • Kjendisenes kamuflasje

  Det er uansett ikke rart at stjernene har lagt sin elsk på den store og kraftige luen. Ikke bare varmer den, men den har også fått en annen viktig funksjon i Hollywood. Der blir den flittig brukt som en kamuflasje mot overivrige fotografer. Slenger du på et par store solbriller i tillegg blir dette den ultimate «ikke-se-på-meg-jeg-er-kjendis-og-superhot-men-egentlig-helt-vanlig-looken». Kjendis eller ikke så skal du uansett slippe å fryse - i hvert fall ikke denne vinteren!
 • Fryser du? Klikk her for varme ulltips
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer