Jeans

Det perfekte tilbehøret til jeansene dine

Sprit opp jeansen og T-skjorten med lekkert tilbehør.

GÅ FOR TILBEHØR: Med det riktige tilbehøret kan et par jeans passe til nesten alle anledninger. Foto: Produsenten/Collage: Tone Ruud Engen
GÅ FOR TILBEHØR: Med det riktige tilbehøret kan et par jeans passe til nesten alle anledninger. Foto: Produsenten/Collage: Tone Ruud Engen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ingen over, ingen ved siden av - dongeribuksene er det ultimate plagget hver eneste sesong og kommer aldri til å gå av moten.

Det kan imidlertid være vanskelig å finne den buksa som sitter helt perfekt. Heldigvis finnes det flere triks som gjør at du finner den som sitter som et skudd.

Gjennom flere sesonger har det vært dongeriuksene med høyt liv som har vært mest gjeldende, men nå ser det ut til at toppen er nådd og at bukselivet begynner å synke igjen.

Uansett hvilken modell du velger å gå for, kan du bruke dongeribuksene til de fleste anledninger bare du har det rette tilbehøret.

Bare sjekk ut disse godbitene.

LES OGSÅ: Vårens 30 fineste olajakker

Middag med svigers eller en tur på byen

Selv om dongeribukser og en hvit T-skjorte kanskje blir litt for hverdagslig for den første middagen med svigerforeldrene dine, kan antrekket raskt bli både pyntet og stilig med det riktige tilbehøret.

Selv om tøysko både er praktisk og veldig sommerlig, kan et par høyhælte sandaler være alt som skal til for å løfte antrekket til nye høyder.

Hvis du i tillegg pynter opp den hvite T-skjorten med et fargerikt smykke, eller et skjerf i et av vårens mest trendy mønster, er du raskt klar for middag med svigers.

LES OGSÅ: Mønsteret figuren din vil elske

(Artikkelen fortsetter under bildeserien)

Finn dine favoritter blant tilbehøret her:Eventuelt kan du pynte opp dongeriuksen med de populære loafersene, som er det heteste du kan putte føttene dine i denne sesongen.

Pynt i tillegg antrekket opp med noen lekre smykker, og vips så er du klar for byen også.

LES OGSÅ: Gjør du også denne jeanstabben?

Skrevet av: Stine Therese Strand og Tone Ruud Engen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer