UNDERTØY: Valentine's Day er like rundt hjørnet - en perfekt tid til å kjøpe seg litt nytt undertøy. Foto: Splash News
UNDERTØY: Valentine's Day er like rundt hjørnet - en perfekt tid til å kjøpe seg litt nytt undertøy. Foto: Splash News Vis mer

Valentine's Day

Det perfekte undertøyet til Valentine's Day

Går du for sexy blonder eller søte pasteller?

Her til lands har vi adoptert en mengde tradisjoner og høytider fra USA. Vi har nok «feiret» Valentine's Day her hjemme i en god stund nå, men det virker som om det bare blir større og større. For som Virke.no og deres direktør for faghandel, Bror William Stende, skriver: «Kjærligheten kan som kjent ikke kjøpes for penger, men nordmenn vil likevel bruke 270 millioner på Valentine's day i år.» 

Tallene er for oss i redaksjonen mildt sagt sjokkerende, men etter å ha snakket om det en stund kommer vi jo inn på temaet hva vi skal finne på den 14. februar. Flere skal tilbringe den sammen med sin kjære, men mange skal også finne på noe hyggelig med venninnene sine. Og det resulterer ofte i en shoppingrunde. Så vi kan forstå at folk bruker litt ekstra kroner denne dagen. Det er noe med den romantiske tiden som gjør at vi for eksempel har lyst på litt nytt undertøy.

Det er nemlig det vi ønsker oss om dagen! Det er kanskje plaggene som mange av oss bruker minst tid og penger på. Undertøyet har nemlig en tendens til å bli glemt litt bort, og dermed gå litt ut på dato - både i funksjonalitet og utseende..

LES OGSÅ: Så ofte bør du vaske bh-en din
LES OGSÅ: Derfor blir hvitt undertøy grått
LES OGSÅ: Så høy temperatur bør du egentlig vaske trusene dine på 

Derfor har vi funnet fram massevis av sexy undertøy som passer perfekt til Valentine's Day og resten av året. Så da gjenstår bare spørsmålet: Går du for sexy blonder eller søte pasteller?

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: