Sommermote

Det ultimate sommerplagget

Playsuiten - verdens enkleste og deiligste plagg å bruke.

POPULÆRT PLAGG: Whitney Port fra MTV-serien The City i en blå, blomstret playsuit. Fra venstre: Playsuit med belte i livet (kr. 249/Cubus), yndig playsuit med knyttestropper (kr. 199/BikBok) og sommergul playsuit med (cirka kr. 430/Topshop.com)
POPULÆRT PLAGG: Whitney Port fra MTV-serien The City i en blå, blomstret playsuit. Fra venstre: Playsuit med belte i livet (kr. 249/Cubus), yndig playsuit med knyttestropper (kr. 199/BikBok) og sommergul playsuit med (cirka kr. 430/Topshop.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vinteren har vært lang i år, men nå har den endelig gitt slipp – og dét gjerne så raskt at du plutselig sto foran klesskapet og innså at du jo har «ingenting å ha på deg».Men det er ingen grunn til å fortvile - selv om du har en garderobe som er blitt bakholdsangrepet av finværet! For denne sommeren trenger du kun å gå til innkjøp av ett eneste plagg for å være trendy: Playsuiten.

Stjernene elsker den

Playsuiten – som er en jumpsuit (på godt norsk en buksedress) med korte bein – er blitt en hit blant stjernene. Trendsettere som supermodell Agenyss Deyn, Whitney Port (fra MTV-serien The City) og Gossip Girl-skuespiller Blake Lively er alle tilhengere.Se bilder av dem her:

Men hva mener KK.no-leserne om stjernenes playsuits? Gå inn på KK.no's Trendtoppen og se.

Rett-på-kroppen

Og det er ikke så rart at playsuiten er blitt så populær. Det må jo være verdens enkleste plagg å bruke.Siden den er en såkalt one-piece, det vil si overdel og underdel i ett, er det bare til å hoppe rett i den. Og den er like sommerlig som en kjole – men du slipper å uroe deg over at skjørtet eller kjolen skal blåse opp i sommerbrisen.

Lett å style

Ensfargede playsuits kan lett pyntes opp eller ned. Med en svart playsuit kan du gå direkte fra strand til fest: Bruk gladiatorsandaler og en stråhatt om dagen, og bytt til lekre smykker og høye hæler om kvelden.Stjernenes favoritt - blomstrete playsuits i glade sommerfarger - kan imidlertid brukes helt uten tilbehør – den er ofte nok i seg selv. Du kan eventuelt bruke enkle gullsmykker til, som for eksempel et langt, smalt halskjede og armbånd, eller et skinnbelte i livet. Skal du en tur i parken, kan det være greit å ta med en ensfarget cardigan.22 playsuits for sommeren:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.