Sommermote

Det ultimate sommerplagget

Playsuiten - verdens enkleste og deiligste plagg å bruke.

POPULÆRT PLAGG: Whitney Port fra MTV-serien The City i en blå, blomstret playsuit. Fra venstre: Playsuit med belte i livet (kr. 249/Cubus), yndig playsuit med knyttestropper (kr. 199/BikBok) og sommergul playsuit med (cirka kr. 430/Topshop.com)
POPULÆRT PLAGG: Whitney Port fra MTV-serien The City i en blå, blomstret playsuit. Fra venstre: Playsuit med belte i livet (kr. 249/Cubus), yndig playsuit med knyttestropper (kr. 199/BikBok) og sommergul playsuit med (cirka kr. 430/Topshop.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vinteren har vært lang i år, men nå har den endelig gitt slipp – og dét gjerne så raskt at du plutselig sto foran klesskapet og innså at du jo har «ingenting å ha på deg».

Men det er ingen grunn til å fortvile - selv om du har en garderobe som er blitt bakholdsangrepet av finværet!

For denne sommeren trenger du kun å gå til innkjøp av ett eneste plagg for å være trendy: Playsuiten.

Stjernene elsker den

Playsuiten – som er en jumpsuit (på godt norsk en buksedress) med korte bein – er blitt en hit blant stjernene.

Trendsettere som supermodell Agenyss Deyn, Whitney Port (fra MTV-serien The City) og Gossip Girl-skuespiller Blake Lively er alle tilhengere.

Se bilder av dem her:


Men hva mener KK.no-leserne om stjernenes playsuits? Gå inn på KK.no's Trendtoppen og se.

Rett-på-kroppen

Og det er ikke så rart at playsuiten er blitt så populær. Det må jo være verdens enkleste plagg å bruke.

Siden den er en såkalt one-piece, det vil si overdel og underdel i ett, er det bare til å hoppe rett i den.

Og den er like sommerlig som en kjole – men du slipper å uroe deg over at skjørtet eller kjolen skal blåse opp i sommerbrisen.

Lett å style

Ensfargede playsuits kan lett pyntes opp eller ned. Med en svart playsuit kan du gå direkte fra strand til fest: Bruk gladiatorsandaler og en stråhatt om dagen, og bytt til lekre smykker og høye hæler om kvelden.

Stjernenes favoritt - blomstrete playsuits i glade sommerfarger - kan imidlertid brukes helt uten tilbehør – den er ofte nok i seg selv.

Du kan eventuelt bruke enkle gullsmykker til, som for eksempel et langt, smalt halskjede og armbånd, eller et skinnbelte i livet. Skal du en tur i parken, kan det være greit å ta med en ensfarget cardigan.

22 playsuits for sommeren:
Stem her!

Hva synes du om playsuiten?Sommerens sko

Men selv med en mønstret, fargesterk playsuit kan du få en helt ny look - ved å ganske enkelt skifte fottøy. Og denne sesongen kan du velge og vrake!

Ikke bare er espadrillosene og kilehælen tilbake.

Også den etniske trenden er her for fullt, med fletter, broderier, nagler og perler – sjekk bare ut disse 16 kule sandalene.

Ballerinaskoene og tøyskoene kommer du heller ikke unna denne sommeren. Hvis du imidlertid foretrekker å komme litt opp i høyden, bør du ta en titt på disse 14 parene.

Skal garantert kjøpe en i sommer!
 
94 (33%)
Elsker den! Har en allerede.
 
84 (29%)
Stilig, men ikke for meg...
 
48 (17%)
Nei, liker den ikke i det hele tatt!
 
33 (12%)
Usikker
 
27 (9%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer