Utroskap

– Det var slitsomt å leve et dobbeltliv basert på løgn

«Christian» var notorisk utro i sitt forrige ekteskap.

UTROSKAP: Christian var notorisk utro i sitt første ekteskap. Les hvordan det gikk i saken under! Foto: Mi.Ti. - Fotolia
UTROSKAP: Christian var notorisk utro i sitt første ekteskap. Les hvordan det gikk i saken under! Foto: Mi.Ti. - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HENNE.NO: - Det er rart å se tilbake på det livet jeg levde. Egentlig er det ganske sprøtt å tenke på at vi var sammen i over ti år, uten at hun noensinne kjente meg. Eksen min aner ikke hvem jeg er, sier «Christian». 

Han sender kona, Anine, et kjærlig blikk. Aldri har Christian opplevd større kjærlighet – og aldri har han hatt det bedre med seg selv. 

For snart 15 år siden møtte Christian kvinnen han tidligere var gift med. 

– Det gikk ikke lang tid før jeg forsto at forholdet ikke var riktig for meg. Det som var mellom oss kjølnet. Vi skled lenger og lenger fra hverandre, og vi erkjente det begge to. 

Christian følte ikke at eksen noen gang aksepterte ham som menneske.

– Hun ville ha noe av meg som jeg ikke kunne gi, og jeg innså ganske tidlig at jeg ikke hadde lyst til å være intim med henne. Men jeg har aldri hatt spesielt draget – og tenkte vel noe sånt som at jeg fikk ta til takke med dette ...

LES OGSÅ: Hvordan komme over utroskap

Levde to forskjellige liv

Etter fire-fem år var Christian utro første gang. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer