Hårtrender

Dette blir årets store hårtrend

Er du klar for en forandring?

HÅRTRENDER: Sydney Sweeney har gått gått vekk fra det blonde, og har gått for en varmere, kobber-aktig tone. FOTO: NTB
HÅRTRENDER: Sydney Sweeney har gått gått vekk fra det blonde, og har gått for en varmere, kobber-aktig tone. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det nærmer seg et nytt år, noe mange forbinder med en ny start, med optimistiske ambisjoner og gamle nyttårsforsetter som vi gir et nytt forsøk. Samtidig kommer konkrete trender som et friskt pust når vi går inn i det nye året.

Vi har tatt en prat med frisøren om hvilke hårtrender vi bør være oppmerksom på når vi nå ønsker 2023 velkommen.

Frisør hos Rock Hair by Tango, Anniken Bergelien, spår at vi vil se mer kontraster og pigmenter når det gjelder farge, samtidig som den oppklipte frisyren vil bli mer etterspurt blant norske kvinner.

– Skarpe stylinger

KK skrev tidligere i høst om at trendklippen alle etterspør nå, nemlig layers eller butterfly cut, er tilbake for fullt i motebildet.

Det er ingen tvil om at moten fra slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet er tilbake, og det ser vi også når det gjelder hårtrender. De oppklipte frisyrene vil vi se mer av inn i det nye året, men Bergelien spår at vi vil se kortere og mer oppklipt, både i lengder og lugg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer