Smykker

Dette blir bare penere jo brunere du blir

Turkis, turkis, turkis! Disse smykkene løfter ethvert antrekk til nye høyder.

FREMHEVER BRUNFARGEN DIN: Turkise smykker fra Marios Schwab til venstre. Se informasjon om de øvrige smykkene lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter
FREMHEVER BRUNFARGEN DIN: Turkise smykker fra Marios Schwab til venstre. Se informasjon om de øvrige smykkene lenger ned i saken. Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vårens heteste trend er sterke farger. Men selv om irrgrønt, smaragdblått, mandarin, hubba bubba-rosa, honninggult og blodrødt er helt riktig akkurat nå, er det likevel èn farge som utmerker seg, nemlig turkis.

Men det er ikke klesskapet den skal inn i, men smykkeskrinet. Her skal øredobbene, armbåndene, halskjedene og ringene være queensize og dyppet i badebasseng eller paradisiske strender på Maldivene.

Gjør deg vakrere

Den blå-grønne fargen er overalt der det selges tilbehør og smykker. Selv neglene skal lakkeres i turkis nå.

Og det gjør heller ingenting at turkis har en tendens til både å fremheve og forsterke brunfargen din. Så det som ser pent ut nå, vil bare bli penere og penere utover våren.

Og ingenting er vakrere enn å bruke turkise smykker til hvite kjoler. Se bare på hvordan de edle steinene i øredobbene til skuespiller Uma Thurman løfter den blendahvite silkekjolen hun har på seg på den røde løperen i Cannes til nye høyder.

TURKISE KJØPETIPS: Smykkene vi sikler etter:Vakker pynt på armen

Smykkene er overtalt denne våren. Jo større jo bedre, gjerne queensize og XXL og lag på lag på lag.

Men hvis du vil skille deg litt ut, pynter du opp armen med et vakkert armbånd i tillegg til alle halskjedene og øredobbene. Det gir antrekket snert og karakter.

Designere som Prada og Gucci kjører på med gull og knalle farger, og hos Marc Jacobs går det i flere lag med brede armbånd i purpur, gult og rødt.


FARGEN STJERNENE ELSKER: Skuespiller Uma Thurman er et syn i sin hvite kjole og knall turkise øredobber på filmfestivalen i Cannes.  Foto: All Over Press
FARGEN STJERNENE ELSKER: Skuespiller Uma Thurman er et syn i sin hvite kjole og knall turkise øredobber på filmfestivalen i Cannes. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer