Trend:

Dette blir den største trenden høsten 2018

Designerne har talt!

HØSTENS STORE TREND: Du kommer nok til å se mye av ruter etter sommeren! FOTO: Malin Gaden, KK
HØSTENS STORE TREND: Du kommer nok til å se mye av ruter etter sommeren! FOTO: Malin Gaden, KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om de fleste av oss begynner å gjøre seg klare for vårsesongen, har designerne nettopp vist frem høstkolleksjonene sine for 2018. Moteukene i Skandinavia er forbi og det er ingen tvil om hvilken trend designerne mener kommer til å bli høstens største. Under moteuken i Stockholm, Oslo og København ble det nemlig vist en hel del ruter!

ESP, Baum und Pferdgarten, Ganni, Designers Remix, House of Dagmar, Stylein, Hope, FWSS, Iben, Maud, Veronica B. Vallenes og Holzweiler hadde alle valgt å bruke ruter i sine kolleksjoner. Mønsteret kom i alle størrelser og farger, men vi må trekke frem House of Dagmar, Holzweiler og bla som tre av våre favoritter.

LES OGSÅ: Se «Skam»-Ruby på catwalken i København

Vi elsker hvordan House of Dagmar har tatt noe så enkelt som ruter i svart og hvitt og gjort det til noe så kult. De viste også et skjørt i samme ruter som passer perfekt til overdelen du ser over. Matchende sett som dette er noe du kommer til å se mye av i motebildet framover, så det er bare å begynne jakten etter det perfekte settet!

Se hvordan du kan kle deg i sett her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer