Trend:

Dette blir den største trenden høsten 2018

Designerne har talt!

HØSTENS STORE TREND: Du kommer nok til å se mye av ruter etter sommeren! FOTO: Malin Gaden, KK
HØSTENS STORE TREND: Du kommer nok til å se mye av ruter etter sommeren! FOTO: Malin Gaden, KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om de fleste av oss begynner å gjøre seg klare for vårsesongen, har designerne nettopp vist frem høstkolleksjonene sine for 2018. Moteukene i Skandinavia er forbi og det er ingen tvil om hvilken trend designerne mener kommer til å bli høstens største. Under moteuken i Stockholm, Oslo og København ble det nemlig vist en hel del ruter!

ESP, Baum und Pferdgarten, Ganni, Designers Remix, House of Dagmar, Stylein, Hope, FWSS, Iben, Maud, Veronica B. Vallenes og Holzweiler hadde alle valgt å bruke ruter i sine kolleksjoner. Mønsteret kom i alle størrelser og farger, men vi må trekke frem House of Dagmar, Holzweiler og bla som tre av våre favoritter.

LES OGSÅ: Se «Skam»-Ruby på catwalken i København

RUTER PÅ CATWALKEN: House of Dagmar, Holzweiler og ESP viste alle ruter under moteuken i Stockholm, København og Oslo.
RUTER PÅ CATWALKEN: House of Dagmar, Holzweiler og ESP viste alle ruter under moteuken i Stockholm, København og Oslo. Vis mer

Vi elsker hvordan House of Dagmar har tatt noe så enkelt som ruter i svart og hvitt og gjort det til noe så kult. De viste også et skjørt i samme ruter som passer perfekt til overdelen du ser over. Matchende sett som dette er noe du kommer til å se mye av i motebildet framover, så det er bare å begynne jakten etter det perfekte settet!

Se hvordan du kan kle deg i sett her!

Holzweilers bruk av ruter er også veldig fint. Som alltid hadde de med skjerfene sine i visningen - som også er rutete - men de hadde også fått rutene inn i plaggene. Jakken du ser over hadde ruter både på kragen og på siden av jakken. Veldig kult!

Ta også en titt på ESPs rutete bukser. Det høres kanskje mye ut med en gang, men fargene i buksen gjør at det hele tones ned, og at det fint kan kombineres med en rød jakke som du ser i bildet over. Disse hadde for øvrig også vært perfekte til et matchende sett!

Det er altså ingen tvil om at ruter kan brukes til så mangt. Noe designerne absolutt har skjønt! Under kan du ta en titt på alle de ulike versjonene ruter kommer i til høsten.

LES OGSÅ: Viste kolleksjon i København - dro rett på slottsmiddag med William og Kate i Oslo

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer