Dette blir vårens hotteste trendfarge

Rosa

Dette blir vårens hotteste trendfarge

Rosa i alle nyanser blir vårens heteste fargetrend. Vi har sniktittet på vårmoten, og gleder oss til å kle oss i rosa!

Publisert
Sist oppdatert

Les også: Metalliske tendenser er hot i høst

Dette blir vårens hotteste trendfarge

ROSA CATWALK: Flere av de store motehusene har fargen rosa sterkt representert i sine kolleksjoner for våren og sommeren 2014. Deriblant Marc by Marc Jacobs, Victoria Beckham og Burberry. Foto: All Over.

 - Rosa kommer sterkt til våren, med nyanser fra hele paletten. Fra den duse pudderrosa til den knallsterke "hot pink" forteller STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

 - Vi har allerede sett at en del it-jenter har brukt kåper i forskjellige rosanyanser denne høsten, sier Celine som planlegger å finne frem sin rosa strikkegenser allerede nå.

Les også: Gå for en høstkåpe i lyse pasteller

 - Det er også lov til å style rosa med rødt for de som tør det, tipser Celine.

Dette blir vårens hotteste trendfarge

VÅRMOTEN: En titt hos pressebyråene viste at den rosa trenden også blir å finne i norske butikker til våren. Både Geztus, Holzweiler, Mardou & Dean og Triumph viste plagg, tilbehør, bademote og undertøy i forskjellige nyanser av den trendy fargen. Foto: Julie Kase, Stella Vaage.

Dette blir vårens hotteste trendfarge

BUDSJETTVENNLIG: Også de budsjettvennlige kleskjedene har kastet seg på trenden, og gjør det mulig for alle å få catwalk-looken hos blant andre Lindex, Bik Bok, InWear og Cala & Jade. Foto: Stella Vaage, Julie Kase.

Les også: Sett farge på høsten med pastellfarget tilbehør

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer