Jakker

Dette bør den nye jakken din inneholde

Det er ikke bare-bare å kjøpe ny vinterjakke. Her får du de beste tipsene!

VARME VINTERJAKKER: Velg gjerne en modell med litt lengde for å holde best mulig på varmen. Med en boblekåpe unngår du å fryse på rumpa og lårene også. Foto: Produsenter/Forhandlere
VARME VINTERJAKKER: Velg gjerne en modell med litt lengde for å holde best mulig på varmen. Med en boblekåpe unngår du å fryse på rumpa og lårene også. Foto: Produsenter/Forhandlere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dunjakker har bestandig vært populært her til lands, og de siste 15 årene har det varme og gode plagget blitt enda hottere, også blant de som er mer opptatt av mote enn komfort.

Dette bør du se etter

 • Husk å sjekke om jakken er fylt med ekte dun eller syntetiske stoffer. Ekte dun har nemlig luftkanaler som drenerer bort fukt og kulde på en helt egen måte, og vil derfor holde deg ekstra varm.
 • Velg gjerne en modell med litt lengde for å holde best mulig på varmen. Med en boblekåpe unngår du å fryse på rumpa og lårene også.
 • Føler du at dunjakken blir formløs, kan du kjøpe en med et belte for å få mer fasong. Du kan også bruke et belte du allerede har over favorittjakka for å gi den mer særpreg og finere silhuett.
 • Husk å behandle boblejakken din pent, og sjekk alltid vaskeanvisningen før du kaster den i vaskemaskinen. De fleste dunjakker må nemlig renses.
 • Om du er eier av en boblejakke som kan vaskes i maskin, er det smart å vaske den med et par tennisballer som slår dunet rundt. Da unngår at alt samler og klumper seg. Flere gode vasketips til dunjakka får du her.
 • LES OGSÅ: Slik bør du vaske dunjakken din

  Fine, varme kjøpetips

  Denne vinteren har bydd på rekordkalde dager og hva er vel bedre enn en ordentlig varm vinterjakke? Vi har funnet de beste vinterjakkene for deg som ønsker å være varm og moteriktig. Selv om det har vært stor snakkis rundt Parajumpers og den populære Canada Goose-jakken, finnes det også mange andre varianter. For å holde ekstra godt på varmen bør du velge en lang variant som dekker lår og rumpe.Våre beste kjøpetipsNedenfor finner du fine og varme vinterjakker i alle prisklasser:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer