Salg

Dette bør du se etter på januarsalget

Huskelappen du trenger når du skal ut og gjøre et salgskupp!

SLIK GJØR DU ET GODT KJØP NÅR SALGSPLAKATENE BLINKER: - Meld deg på nyhetsbrev fra nettbutikkene og få beskjed om når dine favoritter er på salg. Kanskje får du tak i drømmevesken eller skoene, tipser KKs mote- og skjønnhetsredaktør Si
SLIK GJØR DU ET GODT KJØP NÅR SALGSPLAKATENE BLINKER: - Meld deg på nyhetsbrev fra nettbutikkene og få beskjed om når dine favoritter er på salg. Kanskje får du tak i drømmevesken eller skoene, tipser KKs mote- og skjønnhetsredaktør Si Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Januar er måneden for å gjøre de store kuppene, og det er ikke bare kjedebutikkene som bugner over av lekre plagg til nedsatte priser.Også designerforretninger og nettbutikker har salg på mange varer, og dette er virkelig tiden for å investere i et stilig designerplagg, som man kanskje ellers ikke ville tatt seg råd til.- Lag en liste over designerplagg, sko og vesker som du virkelig ønsker deg fra forrige sesong og som er investeringer som varer. Meld deg på nyhetsbrev fra nettbutikkene og få beskjed om når dine favoritter er på salg. Kanskje får du tak i drømmevesken eller skoene, tipser KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen.

Bring våren inn i klesskapet

Januarsalget er også en fin anledning til å sikre seg vårens trender. Vi vet allerede nå at blomster og duse pasteller, lette transparente stoffer, sporty tennismote, sterke farger og posh glamour blir stort i 2014. Nøkkeltips er ismint, kilehælsandaler og pene shorter og shorts!Og du finner garantert noe av dette - det gjelder bare å vite hva du skal se etter. Noe annet du bør se etter, er bh-er, truser og neglisjeer:- Eksklusivt undertøy er også et must på salg. I januar kan du ofte gjøre superkupp på gode merker, jeg har selv fått tak i mye lekkert til 70 prosent avslag, sier Pedersen.

Ikke gå i salgsfella

Når salgsplakatene blinker imot deg, gjelder det å holde hodet kaldt. Det blir nemlig ikke et kupp dersom du går på en shoppingsmell og kjøper flust av salgsvarer som blir liggende bakerst i klesskapet.Her er et par viktige ting du bør tenke på når du skal kjøpe klær på salg:Ville du kjøpt plagget dersom det var full pris?Ikke kjøp ting du egentlig ikke liker, eller kanskje bare liker «litt». De ender som regel opp med aldri å bli bruktKommer du til å bruke plagget om tre måneder?En knæsj rosa treningstopp på salg er vel og bra nå som knallfarger er i skuddet. Dersom du fort blir lei sterke farger kan imidlertid dette bli et bomkjøp.

Slik gjør du et godt kjøp

Ifølge Silje Pedersen er den hvite skjorten, skinnjakker og bukser, en blazer i klassisk snitt, en flott kåpe og «den lille sorte» blant plaggene som du fint kan investere i. Sats på kvalitet og legg heller litt ekstra penger i gode materialer. Jobber du på et sted hvor kleskoden er dress, er januar tiden for å gjøre gode kupp på plagg i god kvalitet.Designerjeans er sjelden på salg, men i januar er det også mulig å gjøre mange gode kupp på sesongens modeller. Skinny jeans i grått, svart eller mørkeblått er sikre kjøp. Bootcut passer de fleste fasonger og former. Sjekk ut nettbutikker som shopbop.com eller revolveclothing.com for gode tilbud.Fine støvletter og vintersko er gode investeringer. Et par sorte, grå, brune støvletter eller ankelboots kan man ha glede av i mange år. Vil du kjøpe sko som går over i neste sesong, satser du på beige, grå eller sorte ankelboots. Trenden høye støvletter holder seg, så dette er også noe du kan se etter på salg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer