Black Friday:

Dette bør du se etter under salget

Her er trendene og plaggene som er verdt å ta en titt på!

SHOPPE PÅ SALG: Du trenger ikke tømme lommeboka på Black Friday! Prøv heller å se etter noe du har ønsket deg lenge, eller noe du mangler i garderoben. Foto: Scanpix
SHOPPE PÅ SALG: Du trenger ikke tømme lommeboka på Black Friday! Prøv heller å se etter noe du har ønsket deg lenge, eller noe du mangler i garderoben. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

«Black Friday» er her, og for dere som ikke vet hva det er, så er det altså en dag vi har hentet fra USA hvor så å si alt er på salg. Vel, i USA har de hvert fall noen helt utrolige tilbud. Her til lands kan du også finne noen kupp, men noen ganger blir man også møtt av noe så spinkelt som «20 prosent rabatt på ditt tredje kjøp».

Selv om vi sjelden sier nei takk til et skikkelig bra tilbud, så kan man fort la seg blende av prosentene som henger her og der og bruke litt mer penger enn man hadde tenkt. Det har seg også sånn at flere norske designere velger å ta avstand fra Black Friday, nettopp fordi de mener det bygger opp under overforbruk.

Shop smart på salget

Vi er helt enige at du ikke bør kjøpe for å kjøpe. Selv om du finner en kjole med en 60 prosent-lapp på seg, bør du være sikker på at du faktisk kommer til å få bruk for den!

Men, salget er faktisk en gyllen anledning til å sjekke ut nettbutikken til favorittdesigneren din og se om kåpen du har ønsket deg så lenge er på salg. Eller å finne de gode baseplaggene du aldri blir lei. Og til å sjekke om trendene du har ønsket å teste er satt ned betraktelig i pris.

I tillegg kan det også fort bli trangt i butikkene, og varene på både nett og i butikk kan forsvinne raskt. Da kan det være greit å gå salget i møte med en aldri så liten plan:

Dette bør du se etter under salget

Først og fremst: Hva er det du leter etter? Det kan fort bli en overveldende affære, men dersom du lager en liten liste over hva du ønsker å kjøpe, kan det hele bli ganske så mye enklere - og morsommere.

Skulle du være på utkikk etter noen tips til hva du bør kikke etter på salget, bør du ta en titt her:

1. EN DEILIG KÅPE

En skikkelig fin kåpe er et «must» på både høsten og vinteren. Kåper som disse du finner under kan du fint bruke til både hverdag og fest. Du må bare finne lengden, fargen og snittet som passer perfekt for deg!

Brun kåpe fra MybM via Zalando.no, kr 2185. Oransje kåpe fra YAS via Zalando.no, kr 1495- Svart kåpe fra H&M, kr 999.
Brun kåpe fra MybM via Zalando.no, kr 2185. Oransje kåpe fra YAS via Zalando.no, kr 1495- Svart kåpe fra H&M, kr 999. Vis mer

2. BASEPLAGG - EN SIKKER VINNER

Det er visse plagg som virkelig kan vært lurt å ha i klesskapet. Plagg som du alltid kan ty til dersom kleskrisen melder sin ankomst. Blant disse såkalte basisplaggene finner du et par jeans, en hvit skjorte og den svarte blazeren. Disse plaggene er så enkle, men samtidig så gode å ha fordi de kan være en base til så mange antrekk. Kanskje det kan være lurt å se etter dette under salget?

Blazer fra H&M, kr 399. T-skjorte fra Filippa K via Boozt.com, kr 450. Jeans fra Weekday, kr 500.
Blazer fra H&M, kr 399. T-skjorte fra Filippa K via Boozt.com, kr 450. Jeans fra Weekday, kr 500. Vis mer

3. LEKRE SMYKKER

Smykker kan gjøre så mye med et antrekk, og da vi kikket rundt på salget i nettbutikkene, fant vi så mange fine varianter. Disse passer helt perfekt til både hverdag og fest!

Fargede øredobber fra Roxanne Assoulin via Net-a-porter.com, kr 909. Øreringer med perler fra Chan Luu via Net-a-porter.com, kr 657. Øredobber i gull og med perler Cornelia Webb via Boozt.com, kr 2200.
Fargede øredobber fra Roxanne Assoulin via Net-a-porter.com, kr 909. Øreringer med perler fra Chan Luu via Net-a-porter.com, kr 657. Øredobber i gull og med perler Cornelia Webb via Boozt.com, kr 2200. Vis mer

4. FESTKJOLEN

Festsesongen er her for fullt, og vi er på jakt etter noen fine kjoler til julebord og andre fester i romjulen. Den lille sorte er for mange en sikker vinner, men vi har funnet så mange fine varianter som er så mye mer enn liten og sort!

Svart kjole fra NLY Trend, kr 650. Grønn kjole fra Samsøe Samsøe, kr 1600. Paljettkjole fra Bik Bok, kr 399.
Svart kjole fra NLY Trend, kr 650. Grønn kjole fra Samsøe Samsøe, kr 1600. Paljettkjole fra Bik Bok, kr 399. Vis mer

5. SKO TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Selv om vi er inne i en ganske så festlig tid, må man fremdeles være godt skodd til hverdags også! Akkurat nå er vi på utkikk etter de perfekte hverdagsskoene, samt de lekre festhælene som vil sette prikken over i-en på årets partyantrekk!

LES OGSÅ: 4 krav du må stille til vinterskoene dine

Boots fra Coolway via Nelly.com, kr 1149. Hæler fra Zara, kr 559. Sneakers fra Puma, kr 1195.
Boots fra Coolway via Nelly.com, kr 1149. Hæler fra Zara, kr 559. Sneakers fra Puma, kr 1195. Vis mer

6. DYREPRINT

Dette har uten tvil vært blant sesongens hotteste trender. Kjoler, kåper, bukser og skjørt i alt fra leopard til zebramønster har vært så hot denne høsten, og vi kommer nok til å se mye av det utover vinteren også.

Topp fra Zara, kr 399. Kåpe fra By Malene Birger via Zalando.no, kr 3985. Skjørt fra Zara, kr 399.
Topp fra Zara, kr 399. Kåpe fra By Malene Birger via Zalando.no, kr 3985. Skjørt fra Zara, kr 399. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer