SHOPPE PÅ SALG: Du trenger ikke tømme lommeboka på Black Friday! Prøv heller å se etter noe du har ønsket deg lenge, eller noe du mangler i garderoben. Foto: Scanpix
SHOPPE PÅ SALG: Du trenger ikke tømme lommeboka på Black Friday! Prøv heller å se etter noe du har ønsket deg lenge, eller noe du mangler i garderoben. Foto: Scanpix Vis mer

Black Friday:

Dette bør du se etter under salget

Her er trendene og plaggene som er verdt å ta en titt på!

«Black Friday» er her og for dere som ikke vet hva det er, så er det altså en dag vi har hentet fra USA hvor så å si alt er på salg. Vel, i USA har de hvert fall noen helt utrolig tilbud. Her til lands kan du også finne noen kupp, men noen ganger blir man også møtt av noe så spinkelt som «20 prosent rabatt på ditt tredje kjøp».

Selv om vi sjelden sier nei takk til et skikkelig bra tilbud, så kan man fort la seg blende av prosentene som henger her og der og bruke litt mer penger enn man hadde tenkt. Det har seg også sånn at flere norske designere velger å ta avstand fra Black Friday, nettopp fordi de mener det bygger opp under overforbruk. Les mer her.

Shop smart på salget

Vi er helt enige at du ikke bør kjøpe den kjolen du nettopp fant og er litt usikker på om du kommer til å bruke, bare fordi den er på 60 prosent. Men, det er en gyllen anledning til å sjekke ut nettbutikken til favorittdesigneren din, se om kåpen du har ønsket deg så lenge er på salg, og å sjekke om trendene du har ønsket å teste er satt ned betraktelig i pris.

I tillegg kan det også fort bli trangt i butikkene, og varene på både nett og i butikk kan forsvinne raskt. Da kan det være greit å gå salget i møte med en aldri så liten plan:

image: Dette bør du se etter under salget

Først og fremst: Hva er det du leter etter? Går du på salget kun for å shoppe, eller er du kanskje på utkikk etter noe? Det kan fort bli en overveldende affære denne svarte fredagen, men dersom du lager en liten liste over hva du ønsker å kjøpe, kan det hele bli ganske så mye enklere - og morsommere.

Skulle du være på utkikk etter noen tips til hva du bør kikke etter på salget, bør du ta en titt her:

LES OGSÅ: Antrekket til Jennifer Lopez vekker oppsikt

1. DYREPRINT

Dette har uten tvil vært blant sesongens hotteste trender. Kjoler, kåper, bukser og skjørt i alt fra leopard til zebramønster har vært så hot denne høsten, og vi kommer nok til å se mye av det utover vinteren også.

2. EN DEILIG KÅPE

En skikkelig fin kåpe er et «must» på både høsten og vinteren. Kåper som disse du finner under kan du fint bruke til både hverdag og fest. Du må bare finne lengden, fargen og snittet som passer perfekt for deg!

3. BASISPLAGG - EN SIKKER VINNER

Det er visse plagg som virkelig kan vært lurt å ha i klesskapet. Plagg som du alltid kan ty til dersom kleskrisen melder sin ankomst. Blant disse såkalte basisplaggene finner du et par jeans, en hvit skjorte og den svarte blazeren. Disse plaggene er så enkle, men samtidig så gode å ha fordi de kan være en base til så mange antrekk. Kanskje det kan være lurt å se etter dette under salget?

4. LEKRE SMYKKER

Smykker kan gjøre så mye med et antrekk, og da vi kikket rundt på salget i nettbutikkene, fant vi så mange fine varianter. Disse passer helt perfekt til både hverdag og fest!

LES OGSÅ: 15 fantastiske fuskepelser til festsesongen

5. FESTKJOLEN

Festsesongen er her for fullt, og vi er på jakt etter noen fine kjoler til julebord og andre fester i romjulen. Den lille sorte er for mange en sikker vinner, men vi har funnet så mange fine varianter som er så mye mer enn liten og sort!

LES OGSÅ: Derfor bruker ikke hertuginne Meghan kjolene til Victoria Beckham

6. SKO TIL BÅDE HVERDAG OG FEST

Selv om vi er inne i en ganske så festlig tid, må man fremdeles være godt skodd til hverdags også! Akkurat nå er vi på utkikk etter de perfekte hverdagsskoene, samt de lekre festhælene som vil sette prikken over i-en på årets partyantrekk!

LES OGSÅ: 4 krav du må stille til vinterskoene dine

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: