Strømpebukse

Dette bør du vite om strømpebukser

Dropp hudfargede er regel nummer én.

Sorte strømpebukser med fint mønster gir antrekket ditt et ekstra løft (kr 219/Sneaky Fox/nelly.com). Foto: Produsent
Sorte strømpebukser med fint mønster gir antrekket ditt et ekstra løft (kr 219/Sneaky Fox/nelly.com). Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezDet er en kjent ting at motefolket styrer unna hudfargede nylonstrømper. De er rett og slett usexy og gir deg et gammelmodig uttrykk. Eller som Jenny Skavlan sier – det ser ut som du har benprotese.

Husk dette før du handler

Hvis været ikke tillater at du dropper strømpene helt, er valget av sorte strømper like sikkert og sant som at et lite tilbehør kan ha stor effekt. Synes du ikke at de sorte strømpene passer til din blå eller lyse kjole, kan du prøve forskjellige denier, altså tykkelsen på strømpene. Generelt er det penest med helt tynne til fest, og tykkere til daglig. Men ingen regler uten unntak.

LES OGSÅ: Vårkjolene du vil elske nå


Få mer ut av garderoben


Det enkleste og billigste trikset er nettopp å bruke tette strømper på 40 denier til hverdags. De tillater deg å bruke fine kjoler og skjørt du ellers ville brukt på fest. Tette strømper styler nemlig antrekket ned, på samme måte som en genser til de samme skjørtene gir deg en mer av slappet stil. I tillegg virker sort slankende, som kan være en heldig effekt for noen.


Det stopper ikke der


Det er selvfølgelig ikke bare vanlige, sorte strømper som gjelder. Det er lov å være mer vågal og velge strømper som regelrett løfter antrekket. Fine detaljer som mønster og striper gjør en ellers nøytral kjole mer interessant. Vertikale mønstre gir en forlengende effekt på beina dine, i motsetning til kvadratiske liggende ruter. Nettingstrømper har funnet sin vei tilbake til motebildet og er et enkelt og sikkert valg til festkjolen.

LES OGSÅ: Slik er årets bademote


Andre farger


Joda, det finnes flere farger i verden en sort. Vil du ha farge på strømpebuksa er det en ting som gjelder. Selv om vårens farger preges av sarte pudderfarger og pasteller, gjelder det ikke strømpene. Vær sikker på at det er synlig at du har valgt farger med overlegg.

Ikke gå glipp av dette

Nylonstrømper er skjøre og du kan unngå å rakne den ved å strekke den å strekke den utvendig og innvendig før du tar den på deg. Rull den ned før du stikker tærne nedi, og sørg for all del at den er lang nok. Har skoene dine åpen tå må du unngå ekstra søm på tærne. I veska er det lurt å ha en i reserve, og kanskje til og med en blank neglelakk i tilfelle den rakner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer