Artikkelen kan inneholde annonselenker

Dette enkle trikset gjør fuktserumet mer effektivt

En rask måte å oppdatere hudpleierutinen på, slik at den gir enda bedre effekt.

HYALURONSYRE: Hyaluronsyre har vært en av de mest populære ingrediensene i hudpleie de siste årene FOTO: heltkrem.no
HYALURONSYRE: Hyaluronsyre har vært en av de mest populære ingrediensene i hudpleie de siste årene FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Du har sikket hørt om hyaluronsyre. Det er ingrediensen som kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann og dermed gir masse fukt til huden. Denne ingrediensen har vært enormt populær i hudpleieprodukter de siste årene og er effektiv for alle hudtyper, spesielt om du er over 30 år!

Vi har hyaluronsyre naturlig i huden, men innholdet reduseres ettersom vi blir eldre. Ingrediensen «fyller ut» linjer og rynker, slik at de synes mindre, fordi huden er velfuktet.

I motsetning til hva navnet tilsier er ikke hyaluronsyre en syre, men et sukkermolekyl. Ingrediensen kan brukes uten bekymring for den gjør huden mer sensitiv eller irritert.

En fuktsandwich er trikset!

En fuktsandwich er den beste måten å bruke hyraluronsyreserum på! Dette bør alle som bruker ingrediensen fast kjenne til.

Slik gjør du det:

  • Sørg for at huden er lett fuktig, enten etter rens, eller ved å bruke mist eller spray til ansiktet
  • Påfør serum med hyaluronsyre
  • Påfør mist eller spray igjen, eller påfør fuktighetskrem

Nå har du påført fukt både før og etter hyaluronsyreserumet, og sørget for at det får masse fukt å binde seg til. En fuktsanwich med andre ord!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer