Artikkelen kan inneholde annonselenker

Dette enkle trikset gjør fuktserumet mer effektivt

En rask måte å oppdatere hudpleierutinen på, slik at den gir enda bedre effekt.

HYALURONSYRE: Hyaluronsyre har vært en av de mest populære ingrediensene i hudpleie de siste årene FOTO: heltkrem.no
HYALURONSYRE: Hyaluronsyre har vært en av de mest populære ingrediensene i hudpleie de siste årene FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Du har sikket hørt om hyaluronsyre. Det er ingrediensen som kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann og dermed gir masse fukt til huden. Denne ingrediensen har vært enormt populær i hudpleieprodukter de siste årene og er effektiv for alle hudtyper, spesielt om du er over 30 år!

Vi har hyaluronsyre naturlig i huden, men innholdet reduseres ettersom vi blir eldre. Ingrediensen «fyller ut» linjer og rynker, slik at de synes mindre, fordi huden er velfuktet.

I motsetning til hva navnet tilsier er ikke hyaluronsyre en syre, men et sukkermolekyl. Ingrediensen kan brukes uten bekymring for den gjør huden mer sensitiv eller irritert.

En fuktsandwich er trikset!

En fuktsandwich er den beste måten å bruke hyraluronsyreserum på! Dette bør alle som bruker ingrediensen fast kjenne til.

Slik gjør du det:

  • Sørg for at huden er lett fuktig, enten etter rens, eller ved å bruke mist eller spray til ansiktet
  • Påfør serum med hyaluronsyre
  • Påfør mist eller spray igjen, eller påfør fuktighetskrem

Nå har du påført fukt både før og etter hyaluronsyreserumet, og sørget for at det får masse fukt å binde seg til. En fuktsanwich med andre ord!

Enkelt og effektivt!

Dette er noen av de beste hyaluronserumene på markedet:

Vichy Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler er et superlett serum med en pipette-lignende kork som gjør det lett å få ut produkt, uten for mye søl. Teksturen er litt tykkere enn vann, trekker fort inn i huden og etterlater ingen hinne på huden.

Vichy Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler
Vichy Liftactive Supreme H.A. Epidermic Filler Vis mer

Filorga Hydra-Hyal Serum er et lett serum med hyaluronsyre som gir intens fukt. Det har en superlett géltekstur som smelter inn i huden og jevner ut fine linjer.

Filorga Hydra-Hyal Serum
Filorga Hydra-Hyal Serum Vis mer

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Hyaluronic Acid er hyaluronsyre innkapslet med ceramider, som begge er ingredienser som tilfører fukt og styrker hudbarrieren. Teksturen på dette produktet er kremet og smelter inn i huden. Disse er perfekt for tørr og moden hud.

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Hyaluronic Acid
Elizabeth Arden Ceramide Capsules Hyaluronic Acid Vis mer

Huxley Essence; Grab Water er et serum som virker lett avkjølende og fuktighetsgivende på huden. Dette passer for alle hudtyper, inneholder i tillegg til hyaluronsyre, antioksidanter, ceramider og beroligende fikenekstrakt.

Huxley Essence; Grab Water
Huxley Essence; Grab Water Vis mer

It Cosmetics Bye Bye Lines Hyaluronic Acid Serum inneholder 1,5% hyaluronsyre i tillegg til peptider og panthenol, som bidrar til å jevne ut fine linjer og styrke hudbarrieren. Teksturen er litt lettere enn vann og trekker raskt inn i huden.

It Cosmetics Bye Bye Lines Hyaluronic Acid Serum
It Cosmetics Bye Bye Lines Hyaluronic Acid Serum Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer