Årets best kledde 2023:

Dette er årets best kledde kvinner

- Dette tror jeg mormor hadde likt.

ÅRETS BEST KLEDDE 2023: Desta Marie Beeder er Norges best kledde kvinne. Foto: Truls Qvale
ÅRETS BEST KLEDDE 2023: Desta Marie Beeder er Norges best kledde kvinne. Foto: Truls Qvale Vis mer
Publisert

1. Desta Marie Beeder

Desta er for mange kanskje først og fremst «God Morgen Norge» og «Rydderevolusjonens» sprudlende og reale «girl next door», som alltid er strålende blid, praktisk, men elegant kledd og klar for å ta i et tak. Men når Desta går på rød løper, legger hun igjen strikkegenseren og allværsjakka, og framstår som en Hollywood-stjerne som ikke har gjort annet enn å smile strålende mot kamera i blitsregnet.

Og det er denne dualiteten vi faller for. Evnen til å kombinere det enkle og hverdagslige med det elegante og glamorøse. Og ikke minst elsker vi Destas evne til det å pynte seg på alvor og virkelig våge å skinne, glitre og skille seg ut.

2. Renate Reinsve (Skuespiller)

Renate Reinsve har fra start bevist at hun også har talenter innenfor mote. Mang en gang har hun vist seg som selve definisjonen av «très chic», og tiltrakk seg nesten umiddelbart det franske luksusmotehuset Louis Vuitton. Antrekkene hennes har alltid det lille ekstra, i form av uventede snitt eller miksing av materialer – og som oftest med en upåklagelig «edge». Vi elsker å se henne stråle på glamorøse løpere og internasjonale motefester.

Renate Reinsve. Foto: NTB
Renate Reinsve. Foto: NTB Vis mer

3. Leah Behn (Influenser)

At Leah Behn er som skapt for moteverdenen, er det ingen tvil om. Leahs stil har et fresht og ungt uttrykk, gjerne inspirert av 1990- og 2000-tallstrendene som har dominert i motebildet i lang tid nå. Kort-korte skjørt, store solbriller og tubetopper, kombinert med eksklusive kvaliteter og gode snitt. Leah er verken redd for mønster eller farger, men vet også å holde det enkelt. Hvor enn hun møter opp, mestrer hun denne «effortless it-girl»-looken som vi alle higer etter!

Leah Behn. Foto: NTB
Leah Behn. Foto: NTB Vis mer

4. Astrid Smeplass (Artist)

Antrekkene til Astrid S imponerer både på – og av scenen. På Instagramkontoen hennes har det dukket opp stadig mer moteinnhold – og vi elsker det. Astrid inspirerer med antrekk som er litt utenom det vanlige, men som likevel oser av eksklusivitet. I tillegg er hun skikkelig god på glam!

Astrid Smeplass. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
Astrid Smeplass. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

5. Dronning Sonja

Vår kjære dronning Sonja kommer alltid til å være et stilikon! Hennes elegante og eksklusive garderobe har inspirert oss i årevis. Vi elsker de nøye sammensatte antrekkene hun dukker opp i – og sikler virkelig på flere av smykkene, skjerfene og kjolene.

Dronning Sonja. Foto: NTB
Dronning Sonja. Foto: NTB Vis mer
På catwalken for Boss dukker også den norske stjernealpinisten Alexander Aamodt Kilde opp. Video: Ida Elise eide Einarsdóttir Vis mer

6. Dagny (Artist)

Dagny er en balansekunstner når det kommer til stil: hun får til dette med å være både rocka, glamorøs og samtidig avslappet. Wow! Både fest- og sceneantrekk imponerer stadig, og det er alltid spennende å se hvilket antrekk hun dukker opp i på den røde løperen.

Dagny. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
Dagny. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

7. Pia Tjelta (Skuespiller og designer)

Pias garderobe er elegant til fingerspissene, og hun bekrefter dette gang på gang iført det ene klassiske og eksklusive antrekket etter det andre. Både til hverdags og til fest har Pia en forkjærlighet for både det feminine, minimalistiske og det monokrome – du ser henne gjerne i sort eller hvitt. Pia er alltid WOW.

Pia Tjelta. Foto: NTB
Pia Tjelta. Foto: NTB Vis mer

8. Janka Polliani (Influenser)

Man kan ikke annet enn å bli glad av Janka Pollianis fargerike stil. Den er leken og feminin, og Janka perfeksjonerer det å balansere kontraster: noe figurnært med noe overdimensjonert, noe vintage med siste skrik, noe klassisk med noe «edgy». I tillegg elsker vi at Janka er en stolt «outfit repeater» og stadig gir oss gode eksempler på hvordan garderobefavorittene kan styles utallige ganger.

Janka Polliani. Foto: NTB
Janka Polliani. Foto: NTB Vis mer

9. Lili Bendriss (Medium)

Lilli Bendris går ikke ubemerket hen. Mange av antrekkene hennes opp igjennom årene har virkelig imponert, og det ser ikke ut som om hun har begynt å spare på motekruttet heller! Det er umulig å ikke bli inspirert av at Lilli er usjenert og mestrer antrekk som er «litt mye» - for hun ser alltid veldig fresh ut.

Lilli Bendriss. Foto: Tore Skaar/Se & Hør
Lilli Bendriss. Foto: Tore Skaar/Se & Hør Vis mer

10. Øyunn Krogh (Influenser)

Øyunn Krogh har definitivt gjort seg fortjent til sin første plassering på denne listen. Ikke bare ser hun alltid fantastisk ut – men hun legger gjerne ned en ekstra, personlig og mer bærekraftig innsats i antrekkene, som vi ikke kan annet enn å applaudere. Dessuten er det gøy å følge med når hun typisk deler plaggenes reise, fra favoritt-Fretexen på Grønland torg, innom symaskinen hjemme og til blitzregnet på den røde løperen!

Øyunn Krogh. Foto: NTB
Øyunn Krogh. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer