Årets best kledde 2023:

Dette er årets best kledde menn

- Jeg føler meg naken uten ringer.

ÅRETS BEST KLEDDE 2023: Herman Tømmeraas er kåret til årets best kledde mann. Foto: Truls Qvale
ÅRETS BEST KLEDDE 2023: Herman Tømmeraas er kåret til årets best kledde mann. Foto: Truls Qvale Vis mer
Publisert

1. Herman Tømmeraas

Herman har flytte til London siden sist, men han er fremdeles «vår». Det er lenge siden Skam, og tre sesonger med Ragnarok har etablert Herman som en av våre virkelig store stjerner både på tv og på stort lerret. Herman har en tilknytning til klær som er befriende leken og grenseløs.

Han kan minne litt om Harry Styles, der han virker ut grenser og leker uanstrengt med uttrykk og stiler. Det finnes ikke mange av Hermans kaliber, og han inspirerer enormt, enten han ser ut som en ung James Bond i uklanderlig smoking eller topper klassisk denim med krone og svart neglelakk.

2. Lucas Braathen (Tidligere alpinist)

Antrekkene til Lucas Pinheiro Braathen vil vi se mye mer av. Når han er ute av slalåmdrakta, er det nemlig frydefullt mye som skjer på antrekksfronten. Stilen til Lucas er avslappet og moderne, og han er en mester på stilig lag på lag-looks. Han er også en av flere menn som har omfavnet skjørtet det siste året, og måten han styler det på er ikke annet enn råkult.

Lucas Braathen. Foto: Privat
Lucas Braathen. Foto: Privat Vis mer

3. Erling Braut Haaland (Fotballspiller)

Det sier seg selv at Erling tar seg godt ut i fotballdrakten, men han imponerer også på motefronten. Utenfor banen beviser han gang på gang at han er en skikkelig stilig kar, noe som ikke har gått ubemerket hen i moteverdenen heller, og vi er alltid spente på hva hans neste antrekk er.

Erling Braut Haaland. Foto: NTB
Erling Braut Haaland. Foto: NTB Vis mer

4. Sebastian Solberg (Influenser)

Sebastian lyser opp rommet med både stilig antrekk og god energi. Han leker seg gjerne med uttrykk og kombinasjoner, som for eksempel en røff skinnjakke matchet med et elegant perlesmykke. Ja, takk! Og apropos matching: Sebastian har vist seg i flere kule sett, og det hender han tropper opp i matchende antrekk med samboeren, Nikoline Anundsen.

Sebastian Solberg. Foto: NTB
Sebastian Solberg. Foto: NTB Vis mer

5. Adrian Sellevoll (Artist)

Adrian er uredd og usjenert, noe som ser ut til å ha resultert i flere dødskule antrekk. Han rocker gjerne antrekk som skiller seg ut, og er ikke redd for å stå i sentrum for oppmerksomheten. Samtidig er det tydelig at årevis med modelljobbing har gjort at han kan sin mote, og ikke bare leker seg.

Adrian Sellevoll. Foto: Privat
Adrian Sellevoll. Foto: Privat Vis mer

6. Chris Holsten (Artist)

Chris Holsten ser alltid fresh ut. Ikke bare ser han ut til å ha en imponerende samling skikkelig gode blazere, og sko, men han sverger også til sett i ulike farger og materialer. Det er enkelt, men aldri kjedelig.

Chris Holsten. Foto: Privat
Chris Holsten. Foto: Privat Vis mer

7. Nate Kahungu (Radiovert)

Fjorårets vinner har imponert med det ene antrekket etter det andre, og skal også ha skryt for å være en av de første norske kjendismennene til å virkelig rocke skjørtet da det gjorde sitt inntog i trendbildet i fjor. Stilen til Nate er leken og moderne, noe genderfluid, og byr alltid på det lille ekstra. Han inspirerer like mye på den røde løperen som på Instagram.

Nate Kahungu. Foto: Astrid Waller
Nate Kahungu. Foto: Astrid Waller Vis mer

8. Casper Ruud (Tennisspiller)

Casper Ruud er så avgjort stilig både innenfor og utenfor tennisbanen. Det mener også Vogue at han er, forresten. Den mildt sagt fotogene idrettsutøveren tar seg skikkelig godt ut i både dress, gjerne velur, og denim.

Casper Ruud. Foto: Pierre Suu/GC Images
Casper Ruud. Foto: Pierre Suu/GC Images Vis mer

9. Gustav Witzøe (Modell)

Gustav og mote går hånd i hånd, og gjerne mote av det mer eksklusive slaget. Han tar med seg luksus og «edge» fra en rekke store motekampanjer til den røde løperen, og kombinerer det med en akkurat passe dose selvtillit. Wow-faktor!

Gustav Witzøe. Foto: NTB
Gustav Witzøe. Foto: NTB Vis mer

10. Chirag Patel (Artist)

Chirag ser alltid fresh ut, punktum. Mens Karpes musikk tar en hel verden med storm, kan vi ikke annet enn å måpe av sceneantrekkene, og lar oss i tillegg inspirere av hans «behind the scenes»-antrekk fra Instagram. Vi digger at han leker seg med både farger og mønstre, og det meste han har på ser ut til å være skreddersydd og av ypperste kvalitet.

Chirag Patel. Foto: NTB
Chirag Patel. Foto: NTB Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer