Fuskepels

Dette er årets heteste vinterjakke!

Butikkene er allerede fulle av vinterens store jakketrend. Gå for teddy, langhåret, farget eller mønstret - shop fuskepelsen nå!

Publisert

STILTIPS:

Årets store jakketrend for vinteren er fuskepelsen, og variantene er mange. Velger du en iøynefallende variant med langt hår, farger eller mønster, bør resten av antrekket være i basefarger som grått, hvitt og svart eller denim. Statement-jakkene i fuskepels er også lekkert over kjolen til fest. Balanser antrekket ved å velge style en ellers glamorøs fuskepels sammen med rocka og avslappede plagg, som en hullete jeans eller røffe boots og en vintage T-skjorte. Teddy-varianten av fuskepelsen er fin over skinnyjeans med sneakers, og gjerne i kombinasjon med den sporty trenden som regjerer i motebildet om dagen, for eksempel med en logo-hoodie.

Les også: Moteverden har logomani!

SHOP JAKKENE: Militærgrønn fuskepels fra H&M, kr 799. Leopardmønstret fuskepels fra Zara, kr 1159. Kåpe i fuskepels fra Sonia By Sonia Rykiel via net-a-porter.com, ca. kr 6340. Gul fuskepels fra Zara, kr 699. Hvit langhåret fuskepels fra H&M, kr 699. Bombejakke i fuskepels fra Neil Barrett via net.a.porter.com, ca. kr 11 035. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Midjebeltet er hot denne sesongen

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Foto: Zara.com, All Over.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer