Fuskepels

Dette er årets heteste vinterjakke!

Butikkene er allerede fulle av vinterens store jakketrend. Gå for teddy, langhåret, farget eller mønstret - shop fuskepelsen nå!

Dette er årets heteste vinterjakke!
Publisert
Sist oppdatert

STILTIPS:

Årets store jakketrend for vinteren er fuskepelsen, og variantene er mange. Velger du en iøynefallende variant med langt hår, farger eller mønster, bør resten av antrekket være i basefarger som grått, hvitt og svart eller denim. Statement-jakkene i fuskepels er også lekkert over kjolen til fest. Balanser antrekket ved å velge style en ellers glamorøs fuskepels sammen med rocka og avslappede plagg, som en hullete jeans eller røffe boots og en vintage T-skjorte. Teddy-varianten av fuskepelsen er fin over skinnyjeans med sneakers, og gjerne i kombinasjon med den sporty trenden som regjerer i motebildet om dagen, for eksempel med en logo-hoodie.

Les også: Moteverden har logomani!

Dette er årets heteste vinterjakke!

SHOP JAKKENE: Militærgrønn fuskepels fra H&M, kr 799. Leopardmønstret fuskepels fra Zara, kr 1159. Kåpe i fuskepels fra Sonia By Sonia Rykiel via net-a-porter.com, ca. kr 6340. Gul fuskepels fra Zara, kr 699. Hvit langhåret fuskepels fra H&M, kr 699. Bombejakke i fuskepels fra Neil Barrett via net.a.porter.com, ca. kr 11 035. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Midjebeltet er hot denne sesongen

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Foto: Zara.com, All Over.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer