The Cop

Dette er årets hotteste hårfrisyre!

Stjernene lar lokkene falle og går til anskaffelse av hårfrisyren "The Chop". Se stjernenes hårfrisyre og få stylingtips her!

Dette er årets hotteste hårfrisyre!
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om en ny look? Da kan du ta inspirasjon fra noen av verdens vakreste kvinner som har valgt å la sine lange, glamorøse lokker falle til fordel for en kortere, hardere og mer rocka sveis.

Dette er årets hotteste hårfrisyre!

NICOLE RICHIE: Denne rocka skjønnheten var tidlig ute med "the chop" for noen år siden. Nå har hun gått til anskaffelse av den lettstelte hårfrisyren igjen med en "ombre"-hårfarge, hvor håret er mørkere i røttene og gradvis blir lysere mot tuppene. Foto: All Over.

Lettstelt

"The chop" er allsidig, i vinden som aldri før og lettstelt. Med denne klippen kan du si adjø til lange og slitsomme økter med hårføneren etter hver dusj. Klem håret i et håndkle til det er nesten tørt, og rufs inn litt mousse i lokkene for en rocka og avslappet look.

 

Dette er årets hotteste hårfrisyre!

KARLIE KLOSS: Victoria's Secret-modellen klippet sitt lange hår tidligere i år, til fortvilelse for mange VS-fans, som ikke syntes sveisen var sexy nok. Modellen selv, derimot, elsker sin nye frisyre! Foto: All Over.

 

Dette er årets hotteste hårfrisyre!

MIROSLAVA DUMA: Motejournalisten som tidligere var redaktør av det russiske Harper's Bazaar, klippet håret kort i fjor. Nå har hun latt håret gro, men har fortsatt den karakteristiske "the chop"-frisyren. Foto: All Over.

Rett og ryddig

For en ryddigere look, kan du la rettetangen gli raskt gjennom håret, og lage en liten "vipp" på enden, enten inn mot halsen eller utover mot skuldrene. Husk å bruke varmebeskyttende produkt i håret før du bruker rettetang, og fikser sveisen med hårspray til slutt.

 

Dette er årets hotteste hårfrisyre!

LUISA HARTEMA: Den unge modellen har lenge hatt "the chop", og det virker ikke som at hun har tenkt til å vende tilbake til langt hår med det første. Frisyren hennes har nemlig blitt en signatur for henne, og looken er ettertraktet av designerne. Foto: All Over.

Også flere norske har skaffet seg "the chop" i forskjellige varianter. Blant andre har Jenny Skavlan klippet håret til en skulderlang variant av frisyren, og STYLEmags egne Celine I. Aagaard og Stella Vaage fikk den populære frisyren tidligere i år.

Les også:

Hårtrenden kjendisene elsker

Stjernene stilte i punk-antrekk under årets Met-galla

To hårtrender du fikser selv

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer