Festklær

Dette er årets party-mote

Med pandemien i bakspeilet skal vi igjen kle oss for fest.

FESTKLÆR: Endelig skal festklærne frem fra glemselen igjen! FOTO: Gina Tricot.
FESTKLÆR: Endelig skal festklærne frem fra glemselen igjen! FOTO: Gina Tricot. Vis mer
Publisert

I fjor på samme tid var det tilbake til en slags ny normalen her hjemme. Men bare en liten måned senere var det igjen full nedstengning. En strek i regninga for mange, og nådestøtet for festsesongen.

Men nå skal festklærne til pers igjen.

Og paljettene ligger strødd! For mange spådde et slags «de glade 20-årene» 2.0 i kjølvannet av pandemien. Etter to år med sosial distansering skulle vi endelig ut å gå på fester igjen. Det var gode nyheter for motebransjen som var mer enn festklare.

Et ikke særlig oppløftende verdensbilde gjør også kanskje sitt til at nettopp årets festmote er – vel, ekstra. Som et slags fyrtårn i mørket – bokstavelig talt, der altså.

– Vi skal pynte oss igjen nå når vi endelig kan samles og kle oss til fest. Og denne sesongen er det mye å velge mellom i butikk, slår Mia Mariaux de Serres , innkjøper for Høyer, fast ovenfor KK.

– Det var stas å gjøre innkjøp til årets julesesong, og alle merkene presenterte kolleksjoner med flere varianter av glitter og paljetter til alle deler av garderoben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer