Hår

Dette er de 5 beste hårkurene

Si farvel til tørt hår og slitte tupper med disse favorittene.

TEST AV HÅRKUR: Sjekk hvilke 5 hårkurer som er norske kvinners favoritter i saken nedenfor! Foto: © Jerome Tisne/Corbis
TEST AV HÅRKUR: Sjekk hvilke 5 hårkurer som er norske kvinners favoritter i saken nedenfor! Foto: © Jerome Tisne/Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss sier ikke «nei, takk» til å bli kvitt slitte tupper, tørt hår og mangel på glans. Så når hårprodukter lover å kurere akkurat dette, er det ikke rart vi åpner lommeboken. Samtidig er det dessverre slik at ikke alle hårkurer lever opp til forventningene og skuffelsen kan fort bli stor (og dyr!). 

Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt rundt 40 ulike hårkurer, og her oppsummerer vi hvilke som nå troner på topp 5-listen! 1. plassen finner du nederst i saken.

LES OGSÅ: 10 budsjett-vennlige skjønnhetsprodukter norske kvinner elsker 

5. Intens Hydrating Mask fra MoroccanOil

Pris: Cirka 489,-
Lover: Dette skal være en intens, kremet og fuktighetsgivende kur som skal reparere skadet hår. Ved hyppig gjenbruk skal håret gjenoppbygges, bli glansfullt og lett å jobbe med. Skal også beskytte håret mot ytre miljøpåvirkninger. 
Stjernerangering: 4,6/5 

Denne hårkuren har fått fantastiske anmeldelser og kvinnene forteller at den virkelig gir massevis av fuktighet til tørt, slitt hår. Videre skriver de at den har umiddelbar virkning, at håret blir mykt og glatt, samt at den er drøy i bruk. «Denne var redningen for håret mitt etter et svangerskap og fødsel. Håret ble friskt og fint etter et par gangers bruk. Et stort pluss er også at den er drøy i bruk og dufter godt», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Anbefaler denne på det sterkeste! Etter at jeg prøvde denne har jeg sluttet med alt annet. Den lukter utrolig godt, samtidig som den gir en veldig god pleie til det tørre håret mitt». Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Trikset som redder deg fra statisk hår

4. K-pak Deep-Penetrating Reconstructor 

Pris: Cirka 329,-
Lover: Denne prisvinnende hårkuren skal reparere skadet hår og gjøre det enkelt å style, glansfullt, sterkt og sunt. Kuren har det høyeste innholdet av Quadramine-komplekset av alle produktene fra Joico og skal ha en umiddelbar effekt på håret. 
Stjernerangering: 4,7/5

Kvinnene som har anmeldt denne kuren, forteller at det er den beste de noen sinne har prøvd og skriver at produktet holder det som loves – den reparerer virkelig skadet og slitt hår. «Mitt absolutte favorittprodukt til håret! På grunn av denne har håret mitt begynt å få litt lengde – det har nærmest vokst 10 cm på 2-3 måneder. Helt fantastisk!», forteller en anmelder, mens en annen skriver: «Den beste hårkuren for slitt hår! Har reddet mitt hår mange ganger». Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Norske kvinner har talt: Dette er de beste maskaraene

3. Deep Repair Masque fra Macadamia Natural Oil 

Pris: Cirka 289,-
Lover: Hårkuren kombinerer oljen fra macadamia-nøtter med en helt spesiell blanding av naturlige, pleiende oljer. Skal gjenoppbygge og pleie håret, forbedre elastisiteten, gi fuktighet og flott glans. 
Stjernerangering: 4,8/5

Denne masken hevder å gi håret en skikkelig fukt-bombe, og i følge kvinnene som har anmeldt den, gjøre den virkelig det. I tillegg til å gi masse fukt, forteller de at den gjør håret mykt og blank, samt at den dufter godt. «Håret er aldri bedre enn etter jeg har brukt denne. Hårmasken gir veldig mye fukt, og den etterlater seg en fantastisk duft. Jeg bruker masken en gang i uka, og synes den er verdt hver eneste krone», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «En helt ufattelig god hår-maske som gir masse fukt til håret». Les alle anmeldelsene her

2. Silk Therapy Treatment fra Biosilk

Pris: Cirka 634,-
Lover: Denne leave in-kuren skal rekonstruere, reparere, mykgjøre og beskytte alle hårtyper. Produktet skal styrke håret både på utsiden og innsiden med sin vektløse formel, samt jobbe med å reparere flisete tupper, beskytte mot varme, UV, kulde og forurensning. 
Stjernerangering: 4,9/5

Denne leave in-kuren har fått fem av fem stjerner på kvalitet fra alle kvinnen som har anmeldt den og de forteller at det er en stor favoritt på baderommet. Produktet lover å mykgjøre og styrket håret, noe kvinnene bekrefter at den gjør, samtidig som et par forteller at den også kan brukes på tørre områder på resten av kroppen. «Denne er fantastisk god! Gjør håret mykt og lukter kjempegodt. Man kan også bruke den på tørr hud på kroppen», står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: «En favoritt! Det eneste som hjelper håret mitt når jeg får forferdelige floker. Håret blir utrolig fint og den lukter veldig godt! Bruker den også på tørre områder på kroppen. Veldig behagelig. Et must-produkt for meg!» Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Seks concealere som dekker mørke ringer

1. All Soft Heavy Cream fra Redken

Pris: Cirka 419,-
Lover: En rik, fuktighetsgivende krem som skal mykgjøre selv det tørreste hår. Skal endre teksturen i håret ved å tilføre mykhet til skjellaget og gi en glattere følelse. Skal også gjøre håret sterkere og glansfullt. 
Stjernerangering: 4,9/5

Denne kuren lover å mykgjøre selv det tørreste hår, og kvinnene som har anmeldt produktet forteller at den virkelig gjør det. Den har også fått fem av fem stjerner på kvalitet fra alle. «Jeg elsker denne! Håret mitt pleide å være veldig tørt, men denne gjorde det kjempemykt uten å tynge. Jeg synes prisen er litt høy, men du trenger ikke å bruke denne veldig ofte og den er absolutt verdt pengene», skriver en anmelder, mens en annen forteller: «En kjempegod hårkur som gir silkemykt og glansfullt hår». Les alle anmeldelsene her

Saken er et redaksjonelt samarbeid med Talkaboutbeauty.no. 

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester.  Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 8-10 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer